-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Metų kino aktorė Anastasija Marčenkaitė: „Iki mokyklos baigimo nebus jokių vaikinų“

„Sidabrinės gervės 2014“ apdovanojimuose geriausios aktorės titulą pelniusi 16-metė Anastasija Marčenkaitė prisipažįsta, kad šiuo metu jai svarbiau sėkmingai baigti mokslus ir siekti aktorystės karjeros nei skirti laiką vaikinams. „Naujų santykių kūrimas man dar nėra toks svarbus, todėl ateinančius dvejus metus skirsiu pasiruošimui brandos egzaminams ir vaidybos įgūdžių tobulinimui“, – kalbėjo jaunoji aktorė.
Anastasija Marčenkaitė
Anastasija Marčenkaitė / Raimondo Adžgausko/„Megos“ nuotr.

Pasak A.Marčenkaitės, iki pirmojo debiuto kino filme ji niekada nesvajojo tapti aktore. „Kvietimą dalyvauti aktorių atrankoje pamačiau dar mokydamasi penktoje klasėje. Kartu su mama vykome į penkias atrankas, po kurių buvo net keli mėnesiai tylos, todėl teigiamo prodiuserio ir režisieriaus sprendimo nesitikėjau. Tuomet aktorystė atrodė kažkas nerealaus, juk neturėjau nė vienos vaidybos repeticijos. Tačiau dabar apie nieką kitą ir negalvoju“, – kalbėjo jaunoji aktorė.

Anastasija Marčenkaitė ir Tautvydas Pašvenskas
Anastasija Marčenkaitė ir Tautvydas Pašvenskas

Audriaus Juzėno režisuotoje juostoje „Ekskursantė“ suvaidinusi ir metų kino aktorės statulėlę laimėjusi A.Marčenkaitė teigia, kad ji šio titulo nesureikšmina. Jai šis laimėjimas yra ilgo kelio į aktorystę pradžia.

„Nors dar rimtai negalvojau, į kurį universitetą stosiu pabaigusi mokyklą, labai noriu pabandyti išvykti į Jungtines Amerikos Valstijas, kuriose gyvena mano vyresnioji sesuo. Tikiu, kad ten daugiau perspektyvų, kartu tai būtų dar vienas iššūkis, nes tektų prisitaikyti prie naujos šalies, kurioje manęs niekas nepažįsta. Todėl apsisprendimui, kur sieksiu aktorės karjeros, man dar liko dveji metai“, – sakė Anastasija.

Rugpjūtį mergina paragavo fotomodelio duonos ir papuošė prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ rudens žurnalo viršelį. Anastasija ne tik pirmą kartą dalyvavo reklaminėje fotosesijoje, bet jai teko išbandyti ir nestandartinę fotosesijos vietą – Kauno geležinkelio stotį.

„Man labai patiko stilistės fotosesijai atrinkti drabužiai, kuriuos dėvėjau, todėl jaučiausi labai natūrali ir patraukli. Be to, kūrybinės grupės atsiliepimai buvo labai geri, todėl galvoju, kad vertėtų pasvarstyti ir apie modelio karjerą“, – šypsojosi Anastasija. Ji fotosesijoje įsiamžino kartu su profesionaliu modeliu Tautvydu Pašvensku.

Anastasija Marčenkaitė ir Tautvydas Pašvenskas
Anastasija Marčenkaitė ir Tautvydas Pašvenskas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius