Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mia atgailauja dėl „Olialia" pupyčių

Praėjusią savaitę žiniasklaida aptarinėjo neapdairiai atlikėjos Mios ištartą frazę apie „Olialia Pupytes“. Dainininkė sumanė atsiprašyti merginų dėl laiku nesuvaldyto liežuvio.
Dainininkė MIA
MIA apgailestauja dėl laiku nesuvaldyto savo liežuvio. / Tomo Juodaičio/„Scanpix“ nuotr.

„Man labai nemalonu, kad susidarė tokia situacija. Tikrai nenorėjau nieko įžeisti ar įskaudinti. Kalbėdama apie „tuščias“ moteris vadovavausi stereotipais: gražios, šviesiaplaukės, visada išsipuošusios. O žodžiai „Olialia pupytės“ tiesiog išsprūdo. Deja, žodis ne žvirblis, išskrido – nepagausi,“ – apgailestavo Mia.

„Nuoširdžiai atsiprašau, kad tokia frazė iš mano lūpų nuskambėjo netinkamame kontekste. Apie „Olialia“ merginas nieko blogo tikrai negalvoju. Jų tarpe tikrai yra garbingų ir protingų žmonių. Ir su Oksana neblogai sutarėme, man ji visada patiko. Galų gale, juk mes priklausome tai pačiai leidybinei kompanijai, tad būtų labai nelogiška, jei bandyčiau kažkam kenkti ar pyktis,“ - kalbėjo dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius