Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mia: „Daugiau jokių interviu!“

„Daugiau niekada nesifilmuosiu jokioje televizijos laidoje, neduosiu jokio interviu žiniasklaidai, – nukerta žavingo balso atlikėja Mia, – o jei ir kalbėsiu, tai tik apie muziką.“ Taip BTV laidoje „Stilinga!“ atvirauja seniai skandalistės vardą pelniusi dainininkė.
Dainininkė MIA
Dainininkė Mia / Tomo Juodaičio/„Scanpix“ nuotr.

Asmeninio gyvenimo Mia nusprendė daugiau neafišuoti, todėl šis interviu yra paskutinis, kuriame jauna moteris atvira lyg niekada. Intriguojančiame siužete – stulbinama asmeninio gyvenimo išpažintis: patyrusi fizinį smurtą Mia pagaliau rado ramybę naujojo draugo glėbyje ir keičia gyvenimą iš pagrindų. Atlikėja nori atsigręžti į tikrąsias vertybes, kurių svarbiausia – šeima: toks pastarojo laikotarpio Mios gyvenimo stilius.

Taip pat šį trečiadienį laidoje „Stilinga!“: Kęsto patarimai, kaip spindėti tarsi užsienio žvaigždei Lietuvos rinkos sąlygomis, pažintis su dizaineriu Kęstučiu Lekecku ir karščiausios stiliaus bei mados naujienos.

„Stilinga!“ žiūrėkite kiekvieną trečiadienį 19.10 val. per BTV!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius