Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mia ir N.Bunkė nusprendė nebetylėti apie kompromituojančius „Eurovizijos“ organizatorių siūlymus

„Mia, supranti, kad po to, ką pasakėme, „Eurovizijos“ atrankose tapsime nepageidaujamos?“ – trynė rankomis televizijos laidos „Ant bangos“ vedėja Natalija Bunkė. Ji su dainininke Vilija Pilibaityte-Mia nutarė nebetylėti. Prieš televizijos kameras žinomos moterys atskleidė dainų konkurso užkulisius ir nešvarius organizatorių žaidimus, kuriuos išgirdus, nuomonė apie šį konkursą pasikeis.
Mia ir Natalija Bunkė
Mia ir Natalija Bunkė / 15min nuotr.

Suprasdama, kad kelias į „Eurovizijos“ atrankas po šio viešo pareiškimo greičiausiai užsivers, Mia nepabūgo atskleisti dainų konkurso sąmokslus ir organizatorius kompromituojančių detalių.

„Aš jau žinau, kiek balų man skyrė Vaidas Baumila. Ir šiandien juos pasakysiu. Šiame konkurse dalyvauju ne pirmą kartą. Tačiau visuomet tenka nusivilti. Žiūrovas nemato, kokia košė vyksta už kamerų. Kokios intrigos, kuriose pati kūrybinė komanda retai susigaudo. Viskas per pažintis. Įsivaizduokite – išleidi vienai laidai 1 200 eurų, o paskui jauti neteisybę. Aš nežinau, kiek galiu kalbėti apie sutartį, bet... Šią sutartį tau pakiša prodiuseriai. Ji galioja metus laiko. Daugybė įsipareigojimų, kurie atlikėjui visiškai nepalankūs“, – teigė Mia.

TAIP PAT SKAITYKITE: Mia – apie povandenines „Eurovizijos“ sroves: „Galbūt po šio straipsnio būsiu diskvalifikuota“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

Laidos „Ant bangos“ vedėja dainininkė Natalija Bunkė taip pat ryžosi viešai prabilti apie slaptas derybas užkulisiuose, kurios toli gražu neprimena sąžiningos kovos dėl atstovavimo Lietuvai tarptautiniame konkurse.

„Pasiūlymų, ypač „Eurovizijos“ užkulisiuose, visuomet būna. Tik apie juos visi garsiai bijo kalbėti. Natūralu, juk tuomet tau kyla grėsmė šiame konkurse tapti nepageidaujamam. Aš su grupe „Pop Ladies“ dalyvaudama „Eurovizijos“ atrankose taip pat gavau siūlymą. Mums pasiūlė keliauti tiesiai į finalą. Tuo metu mes nesulaukėme pakankamai žiūrovų simpatijų. Iškritome. Viskas gerai, tokios taisyklės. Tačiau prodiuseriai turi savo taisykles. Jau kitą dieną organizatoriai skambina ir pateikia būdą, kaip mes galėtume keliauti tiesiai į atrankų finalą“, – sakė N.Bunkė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Iš „Eurovizijos“ iškritusi Mia: „Daugiau konkurse niekada nedalyvausiu“

Luko Balandžio / 15min nuotr./Natalija Bunkė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Natalija Bunkė

Pribloškiantys prisipažinimai ir visą Lietuvą sudrebinusių naujienų dešimtukas – trečiadienį 21.30 laidoje „Ant bangos“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

TAIP PAT SKAITYKITE: Mia – apie povandenines „Eurovizijos“ sroves: „Galbūt po šio straipsnio būsiu diskvalifikuota“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius