Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Mia: mylėjau tik kartą (nuotraukos)

Populiarioji dainininkė Mia prieš TV kameras prasitarė, kad dėl meilės galėtų padaryti labai daug – net numirti ir prisikelti. Portalą 15min.lt dainininkė patikino, kad kol kas karštai mylėjo vienintelį kartą.
LNK „Žvaigždių duetai"
Giedrius Leškevičius ir Mia uždainavo apie meilę. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Meilė

Per LNK televizijos muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ filmavimą Mia ir Giedrius Leškevičius atliko dainą apie meilę. Panašu, kad atlikėjai sužavėjo komisiją, mat ši porai negailėjo gerų komentarų ir aukštų vertinimų.

Po komisijos vertinimų galimybę pasisakyti turėjo ir patys dainininkai, mat viena projekto vedėjų Inga Jankauskaitė poros paprašė įvardyti, ką galėtų padaryti dėl meilės. „Aš asmeniškai galėčiau padaryti dėl meilės labai daug. Netgi numirti ir prisikelti iš naujo, kaip ir šitoje dainoje“, – tarė Mia.Kiekvieną myliu skirtingai. Meilė gali būti stipresnė, silpnesnė arba visai kitokia, – tikino Mia.

Naujienų portalas 15min.lt susisiekė su dainininke ir pasiteiravo, ar gyvenime iš tiesų buvo taip įsimylėjusi, kad ryžtųsi iš meilės padaryti bet ką.

Gali numirti ir atgimti

„Vienintelį kartą man gyvenime taip yra buvę. Kai suvokiau, kad tas žmogus yra ne dalis mano gyvenimo, o visas gyvenimas. Tiesiog kai bandai įsivaizduoti, kad jo nėra, tuo momentu gali numirti ir dėl meilės vėl atgimti iš naujo“, – kalbėjo Mia.

Paklausta, ar tikisi kada nors vėl įsimylėti, dainininkė sakė, jos gyvenimas – sudėtingas dalykas, tad negalima to prognozuoti. „Tai labai didelė mistika. Manome, kad mylime vieną ir paskutinį kartą, tačiau kai to žmogaus nelieka, atsiranda kitas ir negali žinoti, ką jam jausi“, – atviravo moteris.

Myli skirtingai

Mios manymu, didelė ir stipri meilė gyvenime aplanko tik kartą, o įsimylėti esą galima ne sykį. „Kiekvieną žmogų myli skirtingai. Ta meilė kitam gali būti stipresnė, silpnesnė, gali būti apskritai kitokia“, – atskleidė dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius