Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mia pabėgo nuo altoriaus? (nuotraukos)

Spalio pabaigoje atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia pristatys savo naująjį albumą „Stiklo namai“. Bandydama patraukliai anonsuoti būsimą albumo pristatymą, dainininkė „New York“ klubo atidaryme pasirodė nauju „pabėgusios nuotakos“ amplua.
Mia
Mia / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Altorius Stiklas

„Šią aprangą man kūrė ne koks žymus dizaineris, o aš pati. Man tiesiog davė idėją, kad pūstas baltas sijonas sietųsi su stiklo namais, ir aš per dieną susiradau visas aprangos detales. Pirmą kartą sau modeliavau drabužius“, – pasakojo Mia, scenoje pasirodžiusi su ilgu baltu tiuliniu sijonu ir agresyviai atrodančiu juodu korsetu.

Puošnus baltas sijonas, kontrastuojantis su juodu viršumi, puoštu stambiomis grandinėmis, ir emocingai Mios atliekama daina daugeliui žiūrovų paliko nelaimingos jaunosios įspūdį.

„Labai bijojau būti panaši į nuotaką, todėl dariau pakankamai „stiprų“ viršų su aksesuarais. Dar ieškojau odinio korseto, bet neradau – būtinai jį pasisiūsiu“, – ateities planus išdavė Mia.

Išgirdusi, kad vis dėlto jos naujasis įvaizdis priminė nuotaką, žvaigždutė nenusiminė.

„Kas kaip nori, taip ir gali suprasti: gali galvoti, kad tai – nuo altoriaus pabėgusi nuotaka, gali galvoti, kad čia – norinti ištekėti, bet pusiau jau ir mirusi nuotaka. Paliekam fantazijai vietos“, – paslaptingai šypsodamasi siūlė Mia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius