-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mia po ketvirtosios „Žvaigždžių karų“ užduoties dainavimą nuspręs keisti į karo akademiją!

Įsibėgėjęs „Žvaigždžių karų“ muzikinis šou, kiekvieną pirmadienį skelbiantis Natalijos ir Mios kovos rezultatą, nepamiršta TV3 žiūrovų nustebinti ir naujomis užduotimis. Birželio 22-osios vakarą netikėtos sąlygos priblokš ne tik muzikinės dvikovos stebėtojus, bet ir dalyves. Populiarios dainininkės šį kartą savo narsą turės demonstruoti su kariūnais, o pasistiprinusios kareiviška koše su vyrų chorais atlikti pasirinktą savo dainą.
Mia
Mia / TV3 nuotr.

„Oho! Čia tai staigmenėlė. Jei negaliu grįžti namo ir turėsiu čia likti, tuomet turiu paskambinti vyrui“, – išgirdusi netikėtas žaidimo sąlygas sunerims Natalija.

Ar nepabūgs merginos su kareiviais atlikti mankštos, sėsti prie pusryčių stalo ir vyriškai juodu tepalu blizginti batų bei „pasipuošti“ vyrišku makiažu, TV3 žiūrovai sužinos šį pirmadienį 20.10 val.

„O čia reikia išsiteplioti, ar ne taip? Ar tepliotis galima tik purve, o tai vadinama vyrišku makiažu? Jeigu taip, leiskite, aš moteriškesnį pasidarysiu. Kokių širdelių prisipiešiu...“ – gavusi užduotį užsimaskuoti juokaus Natalija.

Tuo tarpu Mia, pirmą kartą gyvenime į rankas paėmusi šaltąjį ginklą, atras naują pašaukimą – stoti į karo akademiją. 

„Prisipažinsiu, kad niekada rankose nelaikiau ginklo. Ir tie pratimai man visai patiko. Gal visai norėčiau į karo akademiją stoti“, – apie naują pramogą galvos Mia.

Kokias dainas su kariūnų chorais pasirinks atlikti merginos, kaip joms seksis krimsti kario duoną ir kuriai bus skirtas pergalės taškas už trečiosios laidos įvykdytą užduotį, TV3 žiūrovai „Žvaigždžių karuose“ sužinos jau šį pirmadienį, birželio 22-ąją, 20.10 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius