Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mia, Pronina, Paksaitė, Starošaitė, Bilevičiūtė – nestilingiausios pagal Petruškevičių

Neseniai laidos „Mados reidas“ (TV6) žiūrovai išrinko praėjusių metų stilingiausius žmones. Karinai Krysko ir Egmontui Bžeskui iškilmingame vakarėlyje buvo įteiktos subtilios stilingiausiųjų statulėlės. Laidos vedėjas, stilistas Mantas Petruškevičius paskelbė ir savo verdiktą – stilingiausių ir neskoningiausiai besirengiančių damų penketukus.
Svetlana Pronina
Svetlana Pronina / Redo Vilimo/BFL nuotr.

M.Petruškevičius nestilingiausiomis išrinko šias žinomas moteris: dainininkes Mią, Dainą Bilevičiūtę, Ireną Starošaitę-Žvagulienę, advokatę Svetlaną Proniną, nušalintojo prezidento Rolando Pakso dukrą Ingą Stumbrienę.

„D.Bilevičiūtė – graži moteris, tačiau ji neatkreipia dėmesio į tai, kokie drabužiai jai tinka, o kurie – ne. Be to, ji nesirenka drabužių pagal situaciją. Todėl televizijos ekrane ją galima pamatyti vilkinčią nutrintą treningą“, – naujienų portalui 15min.lt sakė stilistas.

Nors M.Petruškevičius negailėjo komplimentų I.Starošaitės-Žvagulienės asmenybei, tačiau stilių kritikavo. „Ji – šarminga, išraiškinga asmenybė. Manau, dainininkei derėtų vilkėti ne tokius atvirus, „ramesnius“ drabužius. I.Starošaitė-Žvagulienė pati labai energinga, todėl to drabužiais pabrėžti tikrai nereikia“, – diplomatiškai kalbėjo „Mados reido“ vedėjas.

Lietuviškąja Paris Hilton stilistas pavadino I.Paksaitę-Stumbrienę. Anot jo, galbūt Inga ir yra P.Hilton gerbėjų klubo narė, tačiau tai nereiškia, pasak M.Petruškevičiaus, kad P.Hilton yra stiliaus etalonas.

„Scanpix“ nuotr./Mią pribloškė žinia apie ją atstovaujantį „vadybininką".
„Scanpix“ nuotr./Atlikėja Mia.

„Advokatė S.Pronina rengiasi per daug ekstremaliai ir šokiruojančiai. Galiu drąsiai pasakyti, kad toks stilius tikrai prasilenkia su subtilumu. Be to, aprangos stilių reikėtų derinti prie specialybės“, – teigė stilistas.

Dainininkei Miai M.Petruškevičius rekomendavo kreiptis į stilistą, kuris tikrai pakoreguotų moters stilių. „Nei karvės raštais išmarginti batai, nei ilgos kojos nepadės, jei neturi supratimo apie stilių. Miai patarčiau atsisakyti plastmasinių nagų iš turgaus. Be to, nereikia demonstruoti savo minusų, geriau pabrėžti pliusus, kurių ji tikrai turi. Juk jei Dievas nedavė skonio tau, tai kuriam nors stilistui Dievas tikrai davė supratimą apie stilių“, – kalbėjo M.Petruškevičius.

M.Petruškevičiaus nuomone, stilingiausių moterų penketukas yra toks:

Verslininkė ir modelis Asta Valentaitė-Pinkevičienė

Verslininkė Daina Bosas

Bendrovės „Stikliai“ bendrasavininkė Ana Ciupij

Dainininkė Alina Orlova

Režisierė Dalia Ibelhauptaitė
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius