Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Mia kardinaliai pakeitė šukuoseną – tapo ilgakase: ar tinka?

Dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia ryžosi drastiškiems išvaizdos pokyčiams – per vieną dieną iš trumpaplaukės virto ilgakase blondine. Tokiam eksperimentui Mia ryžosi per daug negalvojusi: „Mintis netikėtai šovė trečiadienį, o ketvirtadienį jau džiaugiausi ilgais plaukais.“
Vilija Pilibaitytė-Mia
Vilija Pilibaitytė-Mia / Asmeninio albumo nuotr.

Savo išvaizdos pokyčiais dainininkė pasidalijo socialiniame tinkle ir iš karto sulaukė daugybės nuostabos pilnų komentarų. O rezultatas privertė netekti amo ir pačią Mią – po beveik dvi valandas trukusios procedūros, dainininkė rezultatu liko labai patenkinta.

„Mano gyvenime pokyčiai vyksta nuolatos, man jie labai patinka. Nemėgstu, kai gyvenime viskas būna ramu, gražu ir monotoniška. Esu labai spontaniška“, – į klausimą, kas paskatino keisti išvaizdą, 15min atsakė V.Pilibaitytė-Mia.

Dainininkė pasakojo, kad su savo plaukais eksperimentavo ne vieną kartą. Keletą kartų keitė plaukų spalvą, jų ilgį. Panašaus ilgio plaukus Mia sako turėjusi tik vaikystėje.

„Vaikystėje mama mano plaukus labai prižiūrėjo, saugojo ir tausojo. Bet man visada kirbėjo noras juos nusikirpti. Kai būdama paauglė juos nusikirpau taip ir tokio ilgio ir nebeatsiauginau. Juos susigrąžinusi labai džiaugiuosi, nes ilgą laiką ilgiems plaukams jaučiau nostalgiją“, – vaikystę prisiminė V.Pilibaitytė-Mia. Šįkart jai šukuoseną pakeitė plaukų meistrė Reveka Devolskytė, kurią atlikėjai rekomendavo draugės.

Atlikėja juokauja, esą jos draugai dažniausiai netiki, kai ji pasako, kad kadaise turėjo ilgus plaukus – visi įpratę prie trumpų Mios plaukų.

Asmeninio albumo nuotr. /Vilija Pilibaitytė-Mia
Asmeninio albumo nuotr. /Vilija Pilibaitytė-Mia

Noras eksperimentuoti V.Pilibaitytės-Mios gyvenime taip pat atkeliavo iš vaikystės. Ji pasakoja, kad pirmą kartą plaukus dažė kartu su seserimi, būdama keturiolikos. Tiesa, tada rezultatai nebuvo geri – Mia neteko dalies plaukų...

„Mes dviese, pasislėpusios nuo tėvų, nusprendėme nusidažyti baltai plaukus. Kaip dabar prisimenu, kai po dažymo su seserimi plovėme juos – jie slinko kuokštais. Bet buvo smagu – po to karto supratau, kad nebijau eksperimentuoti ir tai darau iki šiol“, – pasakoja Mia.

Dainininkė sako, kad su plaukais eksperimentuoti nereikia bijoti – plaukai atauga. Plaukus tausoja tik turinčios labai ilgus ir vešlius. Pasak Mios, jos plaukai įpratę prie permainų, tad yra labai ištvermingi. Specialių priemonių jiems dainininkė nenaudoja tik priežiūrai visada perka profesionales priemones iš grožio salonų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius