Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Migloko atsiėmė bakalauro diplomą: jau planuoja stoti ir į magistrantūrą

Trečiadienį atlikėja Miglė Vilčiauskaitė-​Migloko atsiėmė ilgai lauktą bakalauro diplomą – ji baigė džiazo vokalo studijas Vilniaus kolegijoje. 15min kalbinta moteris atskleidė, kad už baigiamąjį darbą gavo 10 balų, o jau netrukus krims dar vienus mokslus – muzikos terapijos studijas.
Migloko
Migloko / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Prieš kelias valandas Migloko su kitais kursiokais Vilniaus kolegijos Menų ir kūrybinių technologijų fakultete atsiėmė bakalauro diplomą. Priėmusi 15min sveikinimus ir neslėpusi kunkuliuojančių emocijų, atlikėja sakė, kad labai džiaugiasi, nes norėdama pasiekti rezultatą įdėjo nemažai darbo.

„Labai gerai jaučiuosi, nes anksčiau buvau pasiėmusi akademines atostogas, kai pradėjau lauktis sūnaus Prano, ir dar buvo daug koncertų. Sakiau – kada prisėsiu prie savo bakalauro? Paskui prasidėjo karantinas, koncertų nebuvo. Tai labai džiaugiuosi, kad pagaliau“, – kalbėjo ji.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Miglė Vilčiauskaitė-Migloko
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Miglė Vilčiauskaitė-Migloko

Pasirodo, dėl koncertų gausos Migloko nespėdavo grįžti laiku, tad ir bakalauro rašymą tekdavo nukelti. O jame – ne vienas iššūkis.

„Ten buvo ir muzikos teorija, ir praktinė dalis. Visokie portfolio, rašymas, viskas labai platu“, – pasakoja ji, pridurdama, kad už šį darbą galiausiai gavo 10 balų.

Atlikėja taip pat atskleidė, kad šiuo metu stoja studijuoti į magistro studijas. Šįsyk ketina krimsti muzikos terapijos mokslus.

LT Media Room nuotr./Migloko
LT Media Room nuotr./Migloko

O ir daugybės pačių gražiausių sveikinimų Migloko jau spėjo sulaukti iš pat ryto. Visgi vakare ji ketina šią progą paminėti ir su artimiausiais šeimos nariais.

„Iš tiesų jau ir ryte švenčiau su savo vyru, mama, o dabar vakare su visa šeimos dalimi švęsiu. Tai visą dieną švenčiam“, – besišypsodama ji sakė 15min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius