-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mikelkevičiūtė per kalėdinį renginį prarado balsą (video)

Gruodžio 27-ąją LNK žiūrovų laukia intriguojantis renginys „4 dienos iki Naujųjų“ arba „Generalinė repeticija“. Čia aktorė Kristina Kazlauskaitė virs grimere, Vilija Mičiulienė – režisiere (panašia į Dalią Ibelhauptaitę), Rūta Mikelkevičiūtė – pirmūne iš Panevėžio (įtartinai panašia į vieną LNK televizijos žvaigždę).
R.Mikelkevičiūtė
R.Mikelkevičiūtė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Veiksmas vyksta taip, lyg būtų generalinė repeticija prieš Naujametį pokylį. Kaip žinote, visos užkulisių intrigos žymiai įdomesnės nei paradinis vaizdas ant scenos. Todėl šventinio koncerto idėja – šmaikščiai parodyti, kaip viskas vyksta, kai ruošiamasi didžiausioms metų iškilmėms“, – pasakojo renginio prodiuserė Jurga Pukenytė.

Tarp šventinio koncerto svečių – R.Cicinas, V.Stakėnas, E.Sipavičius, „Olialia pupytės“, taip pat – kviestinės žvaigždės iš Latvijos, karštos seksualios šokėjos su programa „Brazil show“. Kalėdų senelis kabės palubėje, Rūta Mikelkevičiūtė vedžiosis arklį , o žiūrovų lauks ne viena staigmena.

Tačiau ne maža staigmena laukė ir renginio prodiuserių. Kuriant iliuziją, kad filmuojama generalinė repeticija, ji iš tikrųjų vos netapo tikra repeticija. Mat po dešimties valandų filmavimo ėmė dingti pagrindinės pokylio rengėjos – Rūtos Mikelkevičūtės – balsas.

„Kaip prisimenu tą situaciją, net plaukai šiaušiasi: jaučiame, kad Rūtos balsas vis labiau ir labiau silpnėja. Nelieka nieko daryti, tik staigiai keisti scenarijų. Violeta, vaidinanti režisierę, įsakmiu tonu Rūtai liepia kalbėti garsiau. Rūta atsiprašinėja, kad garsiau negali, kad jau pavargo. Galų gale Rūta pasako paskutinį savo tekstą ir stop. Viskas. Tyla“, – situaciją, pareikalavusią daug adrenalino, prisiminė Jurga Pukenytė.

Tiesa, keletas tekstų taip ir liko neperskaityti.

„Žiūrovai tikrai to nepastebės, nes montažas yra visagalis. Ir, galų gale, tai buvo generaline repeticija“, – juokiasi J. Pukenytė.

„Keturios dienos iki Naujųjų“ – gruodžio 27 d., 19 val. per LNK

VIDEO: Prezidentės kalba

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius