Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Milda Bartašiūnaitė LNK šokių projekte „Kviečiu šokti“ ieškos meilužio

Sekso reikalų ekspertė, žurnalistė Milda Bartašiūnaitė nevaržomas aistras žada kelti ant „Kviečiu šokti“ parketo LNK studijoje.
Milda Bartašiūnaitė
Milda Bartašiūnaitė / LNK nuotr.

„Dalyvauju šokių projekte, kad galėčiau įsitaisyti legalų meilužį. Kad vyras ramia širdimi išlydėtų į šokius ir su šypsena pasitiktų“, – kvatojasi Milda. Atvirais rašiniais sekso klausimais išgarsėjusi moteris tvirtina, kad po aštuonerių metų santuokos jai prireikė šviežio kraujo.

„Esu jauna moteris, o mano vyras dešimčia metų už mane vyresnis. Šokių partneris, priešingai, dešimt metų jaunesnis“, – aiškino Milda, LNK projekte dalyvausianti su profesionaliu šokėju Andriumi Jaracku.

Per mėnesį, repetuodama šokių žingsnelius, Milda jau atsikratė penkių kilogramų ir pastebimai atjaunėjo.

„Dekoltuotos suknelės vėl grįžo į mano garderobą, o pardavėjos po dešimties metų vėl  į mane kreipiasi „panele“. Jaučiuosi vėl jauna, vėl skraidau. Skraidau ir tiesiogine, ir perkeltine prasme, nes mano partneris stiprus ir jaunas, todėl lengvai mane pakelia. O vyrui kiloti mane sunku, nes turi stuburo išvaržą“.

Milda tvirtina, kad su savo jaunuoju partneriu sekso temomis nekalba. „O kam žodžiai? Šokis yra mylėjimasis vertikalioje padėtyje. Mums nereikia žodžių“, – svajingai kalbėjo moteris.

Milda negalėjo išskirti, kuris šokis jai seksualiausias. „Visi šokiai seksualūs. Seksualu  yra šokių aikštelėje varvantis prakaitas“.

Mildos Bartašiūnaitės ir Andriaus Jaracko aistros – jau nuo naujojo LNK televizijos sezono šokių projekte „Kviečiu šokti“. TV laidas tiesiogiai galite žiūrėti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius