Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mildažytės vestuvių scenarijų sugriovė jos vyras (atnaujinta 16.40 val., nuotraukos, video)

Šeštadienį, 15 val. Vilniuje, Šv.Apaštalų Petro ir Povilo bažnyčioje prasidėjo didelio visuomenės dėmesio sulaukęs įvykis. LTV laidų vedėja, prodiuserė, labdaringų projektų iniciatorė Edita Mildažytė bažnyčioje tuokiasi su savo vyru Gintautu Vyšniausku. Su juo civilinėje santuokoje gyvena jau penkioliktus metus.
Gintautas Vyšniauskas ir Edita Mildažytė savo bažnytinės santuokos dieną, 2009 m. vasario 28 d.
Šeštadienį Edita Mildažytė tuokiasi su savo vyru Gintautu Vyšniausku. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Sutuoktinių prašymu visos atėjusios pasveikinti poros aukojo po 50 litų labdaros valgyklai, užuot išleidę šiuos pinigus dovanoms. Aukas ceremonijos metu surinko Editos ir Gintauto sūnūs.

Papildyta 16.40 val. Pasveikinti poros susirinko daugybė svečių – tarp kurių daug visuomenėje puikiai žinomų žmonių: skulptorius Romas Kvintas, verslininkas Žilvinas Marcinkevičius, dailininkas Vilmantas Marcinkevičius, gausus būrys LTV žurnalistų ir laidų vedėjų, Asta Stašaitytė su Giedrium Masalskiu.  Atvyko ir premjeras Andrius Kubilius su žmona Rasa, todėl bažnyčia knibždėte knibždėjo apsaugos..

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vestuvių ceremonija
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vestuvės vyko ne visai pagal numatytą scenarijų .

Ne pagal scenarijų. E.Mildažytę su jos vyru G.Vyšniausku tuokė kunigas Ričardas Doveika. Poros liudininkais tapo žurnalistė Neringa Skrudupaitė su vyru Darium Gudeliu. Po įspūdingo kunigo pamokslo ištikimybę vienas kitam prisiekė ir sutuoktiniai. Susirinkusieji kiekvieną įspūdingesnę frazę palydėdavo audringais plojimais. Kai Gintautas Editai ištarė lemtingą TAIP, ji, tarsi futbolininkas įmušęs įvartį, džiaugsmingai iškėlė kumštį. Pasikeitę žiedais (juos movė ant kairės rankos pirštų), sutuoktiniai bučiavo ir vienas kito rankas...

Toliau ceremonija tęsėsi ne pagal scenarijų. Jį sugriovė Gintautas Vyšniauskas, paėmęs mikrofoną ir išrėžęs kalbą. Jos metu padėkojo Editai, kad suformavo jį kaip žmogų ir atvedė į bažnyčią. Beveik iki žemės nusilenkęs padėkojo „ačiū tau Editėle, už tuos 15 metų“.

Taip pat dėkojo savo mamai (ji sekmadienį švenčia 75-metį) ir visiems susirinkusiems „broliams ir sesėms“. Pusiau juokais Gintautas prisipažino, kad, anksčiau buvęs labai maištingas, dabar grįžo prie esminių vertybių ir, kad jam vis labiau ima patikti ne Dali, o Rubensas...

Kitas Gintauto „akibrokštas“, apie kurį Edita net nenutuokė - dovana. Čia pat, priešais altorių, G.Vyšniauskas žmonai įteikė šventą Dievo motinos ikoną, kuri papuoš šeimos židinį. 

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vestuvių ceremonija
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vestuvių ceremonija

Vyšnių vakarėlis teatre. Kukli puota artimųjų būriui iškart po jungtuvių planuojama viename iš Vilniaus restoranų. O 20 val. draugai ir artimieji vėl susirinks Vilniaus mažajame teatre ir žiūrės spektaklį „Vyšnių sodas“. Vakaro aprangos kodas – vyšnių spalva. Dėl šios priežasties daugelis LTV darbuotojų ir šeimos draugų šeštadienį lakstė po parduotuves ieškodami vyšnių spalvos aksesuarų.

Dovanos. Nors jaunieji prašė nedovanoti daiktų ir gėlių (dovanas atstojo labdaros valgyklai aukojami pinigai), kai kurie bičiuliai atėjo nešini rožių ir tulpių puokštėmis. Kai kurie iš jų taip pat prisipažino dovanosią Editai ir Gintautui patalynės komplektus arba rankšluosčius. Nes būtent jų labiausiai trūksta jaunavedžių sodyboje.

Šių jungtuvių priešistorė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius