Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milijono dolerių verta kova „Išlikime“

Žaviuosius Amerikos „Topmodelius” nuo sausio 7 dienos keičia azartiškas realybės šou „Išlikimas”.
Akimirka iš naujojo realybės šou
Akimirka iš naujojo realybės šou / TV3 nuotr.

Trim prestižiniais „Emmy” apdovanojimais įvertintame šou 16 savanorių gyvenimas paverčiamas rimtu išbandymu. Milijonus žiūrovų prie ekrano pritraukusio „Išlikimo” kūrėjai šiuo metu pradėjo jau 18-o realybės šou sezono darbus, praneša TV3.

Naujausi epizodai Amerikoje turėtų pasirodyti vasario mėnėsio viduryje. TV6 kanalas žiūrovus kviečia prisiminti pirmuosius dalyvius, jų nuotykius, nesėkmes ir laimėjimus. Jau nuo šiandien 16.00 val. šešiolika moterų ir vyrų, pasiryžusių stoti į mūšį dėl išlikimo ir pagrindinio prizo – 1 000 000 dolerių, iškeis aprūpintą gyvenimą į laukinės salos iššūkius.

„Išlikimo” saloje gyvenantys žaidėjai dalijami į dvi grupes. Dalyviai privalo išmokti laukinėmis sąlygomis ne tik išgyventi, bet ir dirbti, burtis į draugišką komandą. Maistas, vanduo, šiluma ir geresnės gyvenimo sąlygos kiekvienam iš šešiolikos „Išlikimo” žaidėjų priklauso nuo to, ar juos lydi sėkmė įveikiant laidos kūrėjų pateiktas užduotis. Pralaimėjusios komandos narys yra atiduodamas teismui ir jam gresia išvykimas iš salos. Už laimėtas užduotis dalyviai gauna privilegijas – gardų valgį, geresnes gyvenimo sąlygas, skambutį namo. Įvairiomis skatinimo priemones komanda priverčiama vienytis ir stengtis įveikti priešininkus.

Realybės šou „Išlikimo” nuotykiai prasideda šiandien, sausio 7 dieną, 16.00 val. tik per TV6!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius