Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mindaugas Stasiulis ir Aistis Mickevičius dainos „Aš laimingas ir linksmutis“ klipe nepabijojo atrodyti juokingai

Radijo stoties M-1 laidų vedėjai lapkritį skelbia optimizmo mėnesiu ir pristato nuotaikingą dainos „Aš laimingas ir linksmutis“ vaizdo klipą. Jame, pasak Aisčio Mickevičiaus, didžėjai pademonstravo tai, ko jau kurį laiką jie nedrįso ištraukti iš savo spintų.
Linksmučiai Mindaugas Stasiulis (kairėje) ir Aistis Mickevičius
Linksmučiai Mindaugas Stasiulis (kairėje) ir Aistis Mickevičius / Kadras iš „YouTube“

Klipe nusifilmavo laidų vedėjai Mindaugas Stasiulis, Aistis Mickevičius, Gintas Vaičikauskas ir naujasis laidų didžėjus Evaldas Mikalauskas. Evaldas klipe stojo prie didžėjaus pulto – tuo vaikinas užsiima ir realiame gyvenime.

Pasak A.Mickevičiaus, frazė „aš laimingas ir linksmutis“ atsirado vyrų krepšinio čempionato metu, kuomet Lietuvos rinktinė pralošė makedonams.

„Mano kolega Mindaugas, kadangi yra labai aršus krepšinio fanatas, atėjo į darbą visas pajuodęs, žiauriai liūdnas ir niekaip nebuvo galima jo išmušti iš tos būsenos. Mes eterio metu visaip kalbėjome ir aš jam patariau kartoti frazę „aš laimingas“, o vėliau pridėjau pabaigą „ir linksmutis“. Taip išėjo, kad mes frazę taip išpopuliarinome, kad kilo mintis apie tolimesnį jos panaudojimą. Daina, vaizdo klipas – viskas logiškai išsidėliojo“, – pasakojo A.Mickevičius.

A.Mickevičius pataria šią frazę kartoti visuomet, kai tik subjūra nuotaika.

„Jūs įsivaizduokite, tokiame amžiuje šitiek šokti...

 

 

„Pabandykit 100 kartų pasakyti frazę „aš laimingas ir linksmutis“ ir jums nuotaika tikrai pakils“, – patikino jis.

Buvęs projekto „Šok su manimi“ dalyvis patikino, kad klipo filmavimo metu visi radijo laidų vedėjai sudegino daugybę kalorijų.

„Jūs įsivaizduokite, tokiame amžiuje šitiek šokti...“ – juokėsi laidų vedėjas.

A.Mickevičius teigė, kad klipo idėją sugalvojo visas radijo stoties M-1 kūrybinis kolektyvas, bet daugiausia prie šios idėjos paplušėjo M.Stasiulis.

„Filmavimams paskyrėme vieną pusdienį. Nufilmavome gana greitai, bet paskui užtruko montavimas, dar reikėjo uždėti kai kuriuos efektus“, – teigė laidų vedėjas.

A.Mickevičius patikino, kad filmavimui užteko minimalaus biudžeto – spalvoti drabužiai, akiniai, kepurės ir kiti aksesuarai buvo ištraukti iš klipe besifilmavusių laidų vedėjų pačių giliausių spintų kertelių. Vienas įspūdingiausių kostiumų klipe – ryškiai rožinis M.Stasiulio triko, kurio vyras iki šiol niekada nebuvo apsivilkęs.

„Pasiėmėme tai, ką slepiame savo spintose. Man rodos Mindaugas tą triko kažkokia proga gavo dovanų ir iki šiol nerado geresnės progos, kaip jį panaudoti“, – teigė laidų vedėjas.

VIDEO: M-1 - Aš laimingas ir linksmutis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius