Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mindaugas Stasiulis švenčia jubiliejų: „Dar ne vidurio amžiaus krizė, kabrioleto nenoriu“

Vasario 25-ąją radijo ir televizijos laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis švenčia jubiliejų – jam sukako 35-eri. Žmonės.lt kalbintas jubiliatas buvo nusiteikęs linksmai ir optimistiškai, nepaisant to, kad per gimtadienį tenka dirbti. „Šiandien darbo diena, galima sakyti, eina šuniui ant uodegos – bent tuo gerai gimtadienis, kad gali darbe kiek laisviau jaustis“, – juokėsi jis.
Mindaugas Stasiulis
Mindaugas Stasiulis / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Esu darbe, diena bėga pakankamai ramiai, visai nesijaučia, kad ir šioks toks jubiliejus. Tikrai būdavo ir baisiau – matyt, visi labiau fiksuoja apvalius jubiliejus. Niekas su graudžiais tekstais šiandien dar nelindo į akis“, – teigė M.Stasiulis.

Nors ironiškų kolegų pašiepimų dėl bėgančių metų gimtadienio kaltininkas nesulaukė, dovanų ir malonių staigmenų jie nepamiršo: „Žmonės sveikina nuo ryto – jau gavau duonos ir lašinių, tortą, gėlių. Yra kuo pasidžiaugti.“

Antai kolegė Indrė Kavaliauskaitė iš pat ryto Mindaugą sveikino su šampanu.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Indrė Kavaliauskaitė ir Mindaugas Stasiulis
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Indrė Kavaliauskaitė ir Mindaugas Stasiulis

M.Stasiulis juokavo, kad be staigmenų darbe gimtadienis pasijuto dar ir dėl linksmų improvizacijų radijuje – su kolegomis jie ne kartą šia tema pakvailiojo eteryje. „Per M-1 ištransliavome ne vieną anonsą apie mano gimtadienį – net didis verslininkas savo jubiliejaus proga nebūtų tiek užsipirkęs – štai čia tai tikrai jaučiasi, kad diena kitokia!“ – juokėsi pašnekovas.

Pasiteiravus, kokie buvo šie metai ir ko sau palinkėtų kitiems, M.Stasiulis kiek susimąstė, tačiau vėlgi mintį baigė pokštaudamas apie vidurio amžiaus krizę.

„Kiekvieni metai skirtingi – kartais norisi atšvęsti, kartais nelabai, čia jau priklauso nuo nuotaikos ir nusiteikimo. Šiais metais išėjo pats viduriukas – jaučiuosi gerai. Kitiems metams norėtųsi kažkokių naujovių, naujos bangos gyvenime, naujo vėjo, žinoma, ne per daug stipraus. Neišsigąskite, man dar ne vidurio amžiaus krizė, todėl kabrioleto ar motociklo kol kas tikrai nereikia. Po dešimties metų gal apie gimtadienį pasakosiu atsiliepęs auksiniu telefonu iš naujutėlaičio kabrioleto“, – juokėsi M.Stasiulis.

TV3 nuotr./Mindaugas Stasiulis
TV3 nuotr./Mindaugas Stasiulis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius