Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Minske Lanos Del Rey gerbėjus „apšildęs“ Markas Palubenka po koncerto padovanojo garsenybei savo albumą

Aksominio balso savininkė Lana Del Rey ir toliau tęsia savo koncertinį turą po pasaulį. Po pasirodymo praėjusią savaitę Vilniuje, birželio 12-ąją, atlikėja surengė muzikinį pasirodymą Minske, o susirinkusius atlikėjos gerbėjus užvedė ir išjudino ne kas kitas, o M.A.M.A. ir T.Ė.T.Ė. apdovanojimų laureatas Markas Palubenka.
Markas Palubenka (kairėje) su Lana Del Rey ir kolegomis
Markas Palubenka (kairėje) su Lana Del Rey ir kolegomis / Anatolijaus Chudobos nuotr.

„Vos įžengęs į sceną išgirdau šūksnius ir plojimus, tai mane nustebino, įdomiausia, kad taip mane palaikė visą pusvalandį, kol buvau ant scenos. Jaučiausi labai laimingas, kad man suteikta galimybė groti susirinkusiems Lanos gerbėjams. Grojant antrą ar trečią dainą man nutrūko styga, groti tada jau buvo sudėtinga, bet net tada ryšys su publika buvo abipusis, todėl likau patenkintas pasirodymu. Natūralu, kad visi laukė pagrindinės vakaro žvaigždės koncerto, galiu prisipažinti, kad ir pats jo laukiau“, – portalui Žmonės.lt pasakojo į Lietuvą grįžęs Markas.

Anatolijaus Chudobos nuotr./Markas Palubenka ir Lana Del Rey
Markas Palubenka ir Lana Del Rey

Anot M.Palubenkos, pasiklausyti Lanos Del Rey Minske susirinko beveik septyni tūkstančiai gerbėjų, tačiau tai nėra didžiausia auditorija, kuriai yra tekę pasirodyti Markui, mat vaikinas Kauno „Žalgirio“ arenoje yra apšildęs Katie Melua.

Be to, nereikia pamiršti grandiozinių šių metų M.A.M.A. apdovanojimų, kuriuose M.Palubenka laimėjo „Metų proveržio“ ir „Metų alternatyvaus atlikėjo“ titulus.

Atlikėjas prisipažino, kad važiuodamas į Minską vis klausėsi Lanos Del Rey albumo ir liko sužavėtas gyvo atlikėjos pasirodymo.

„Koncerte dainos skamba kaip ir albume, jos labai geros, jaučiama geroji dvasia. Lana puikiai moka pateikti savo kūrybą, o labiausiai patiko, kad ji prieidavo prie žmonių. Man buvo malonu tai stebėti, nes mačiau, kad žmogui malonu tai daryti, ji mėgsta bendrauti su gerbėjais – fotografavosi, dalijo autografus, bučiavo ir nebijojo kontakto“, – pasakojo M.Palubenka.

Atlikėjas teigė, kad jam pačiam nepatinka lįsti į akis, todėl nebandė žūtbūt susitikti su atlikėja, tačiau, kai vadybininkai užsiminė, kad tokia galimybė yra, jos negalėjo atsisakyti.

„Nebuvo jokių problemų trumpai su ja susitikti, atėjo į vieną užkulisių kambarių, drauge nusifotografavome. Nebuvo jokių šabloninių frazių, tiesiog mes pasikalbėjome, perdaviau albumą ir pasakiau tai, ką norėjau pasakyti, ji šyptelėjo ir tiek“, – apie susitikimą su Laną Del Rey pasakojo Markas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius