Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirė Nelly Paltinienės vyras, muzikas Arvydas Paltinas

Pirmadienį mirė atlikėjos Nelly Paltinienės vyras, muzikas, choro ir orkestro dirigentas, pedagogas Arvydas Paltinas. Jam buvo 87-eri.
Arvydas Paltinas
Arvydas Paltinas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šią skaudžią žinią 15min patvirtino artimai tiek su Nelly, tiek su Arvydu bendravęs kunigas Karolis Petravičius. Jo teigimu, muzikas mirė dėl plaučių uždegimo sukeltų komplikacijų pirmadienio vakarą.

Dieną prieš jis buvo išgabentas į reanimaciją. Nepaisant to, kad gydytojų prognozės buvo žadančios gera, vyras iškeliavo Anapilin. Anot K.Petravičiaus, Arvydas iki pat mirties negalėjo pamiršti Nelės, kartojo, kaip ją myli.

Kunigo žiniomis, kol kas planuojama vyro palaikus laikyti Vokietijoje, o vėliau pergabenti į Lietuvą.

Nelly Paltinienė mirė vasario 29-ąją savo namuose Manheime, Vokietijoje. Pastaraisiais metais žiniasklaidoje pasirodžiusios žinios apie N.Paltinienės sveikatą nebuvo itin raminančios. Prieš kelerius metus susirgusi plaučių uždegimu ir patyrusi ligos komplikacijas, to pasekmes ji jautė iki pat mirties.

N.Paltinienė amžino poilsio atgulė Antakalnio kapinėse esančiame Menininkų kalnelyje. Tiesa, dėl pandemijos sukeltų apribojimų jos įvyko birželio gale, atsisveikinti su mylima žmona atvyko ir Arvydas.

Arvydas neslėpė, kad dėl pandemijos net keliems mėnesiams nukėlus laidotuves išgyveno, jog negali surengti atsisveikinimo su Nelly. „Čia prievarta tas virusas viską lėmė. Šiaip tai būtų buvę viskas greitai“, – apgailestavo jis.

„Čia net kalbos nėra. Jauniems gal sunkiau įsivaizduoti, bet mums, kurie esame jau kelio pabaigoje, skausmas yra didelis“, – 15min sakė jis.

Į legendinės dainininkės laidotuves Antakalnio kapinėse susirinko gausus būrys jos gerbėjų, šeimos narių, draugų, bendražygių. Išlydėti N.Paltinienės į paskutinę kelionę atvyko Vidas Mačiulis, Judita Leitaitė, Edmundas Kučinskas, Liveta ir Petras Kazlauskai ir kiti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Atsisveikinta su Nelly Paltiniene: tarti „sudie“ rinkosi draugai, sutuoktinis Arvydas skyrė jautrius žodžius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius