Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mis Amerika“ karūna atiteko rusų imigrantų dukrai Kirai Kazancevai

Pranokusi 52 varžoves, „Mis Niujorko“ titulą turinti 22-ejų gražuolė Kira Kazanceva (Kazantsev) sekmadienį laimėjo ir „Mis Amerika“ rinkimus – jos galvą papuošė įspūdinga deimantais nusagstyta tiara.
Kira Kazanceva
Kira Kazanceva / „Scanpix“/MJT/„AdMedia“/SIPA nuotr.

Kira yra rusų imigrantų dukra, tačiau save laiko amerikiete ir supranta, kad Rusijoje daug problemų, todėl, jos nuomone, tėvai buvo teisūs, kad emigravo.

Šviesiaplaukė K.Kazanceva nuo pat konkurso pradžios buvo viena iš favoričių: ji puikiai pasirodė bikinio rungtyje, o demonstruodama savo talentą uždainavo pasaulio radijo stočių topų viršūnėse įsitaisiusį Pharrellio kūrinį „Happy“. 

Tiarą K.Kazancevai įteikė pernai metų konkurso „Mis Amerika“ nugalėtoja Nina Davuluri. Nugalėtojai taip pat įteiktas 50 tūkst. dolerių čekis. „Mis Niujorko“ titulą pelniusi gražuolė „Mis Amerika“ rinkimus laimėjo jau trečius metus iš eilės. 

K.Kazancevos užnugaryje likusios gražuolės taip pat apdovanotos piniginiais čekiais: pirmąja vicemis tapo Mis Masačusetsas Lauren Kahm, antrąja – Mis Florida Victoria Cowen, nedaug iki pergalės trūko Mis Arkanzasas Ashton Campbell ir Mis Virdžinija Courtney Garrett. 

Grožio konkurse „Mis publika“ titulą pelnė diabetikė iš Aidaho Sierra Sandison, „Komisijos pasirinkimo“ nominaciją laimėjo Jacky Arness.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kira Kazantsev
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kira Kazantsev

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius