Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konkurso „Mis Lietuva 2010“ dalyvės priverstos pasirodyti be makiažo

Sparčiai artėjant konkurso „Mis Lietuva 2010“ finalui, žiūrovai kviečiami išrinkti savo favoritę. Kuriai merginai atiduoti daugiausia simpatijų, apsispręsti padės nuotraukos su gražuolėmis, užfiksuotomis be lašelio makiažo. Titulo „Mis publika“ nugalėtoja bus paskelbta finalinio renginio metu, kuris vyks rugpjūčio 27 dieną pramogų ir poilsio centre „Belmontas“.
„Mis Lietuva 2010“ dalyvės be makiažo
Konkurso „Mis Lietuva 2010“ dalyvės be makiažo / Gedimino Žilinsko nuotr.

Mintis nufotografuoti konkurso „Mis Lietuva 2010“ dalyves be makiažo kilo mados ir portretų fotografui Gediminui Žilinskui. Jis – vienas iš finalo komisijos narių, kurio balsas lems, kas taps „Mis foto“. G.Žilinsko teigimu, nepagražintų pretendenčių nuotraukos padės visai komisijai lengviau apsispręsti, kuriai turėtų atitekti karūna.

„Scenoje ir podiumu žengiančios merginos visada atrodo itin pasitempusios, gražiai padažytos, sušukuotos, yra išryškinti visi pranašumai. Konkurse taip ir turi būti, tačiau mes renkame gražiausią lietuvaitę, kurios išvaizda turi būti natūraliai nepriekaištinga. Taip, mums malonu, kad merginos pasitempusios, bet geriausiai jas įvertinti galime pamatę ir natūralų grožį“, – sako G.Žilinskas, dalyvių nuotraukas pažadėjęs atsinešti ir į finalinį renginį.

Nepasidažiusias gražuoles žiūrovai išvys ir konkurso „Mis Lietuva 2010“ televizijos dienoraštyje, kurį „Lietuvos ryto“ televizija transliuos kiekvieną vakarą nuo kito pirmadienio (rugpjūčio 23 d.) iki pat finalo. Be kruopelytės makiažo pozuoti prieš kameras ir fotoobjektyvą pabijojo tik viena iš 14 dalyvių. Visos kitos jautėsi drąsiai ir teigė suprantančios, kad tikrąjį jų grožį žiūrovams dabar bus lengviau įvertinti.

„Kiekvieno konkurso metu sulaukiame daug komentarų, esą merginos gerai atrodo tik dėl makiažo, kad nuvalę dažus nuo veido pamatytume prastesnę išvaizdą ir t. t. Šiuo atveju su N.Žilinsku nutarėme patenkinti žiūrovų smalsumą ir suteikiame galimybę įsitikinti, kad dalyvės išties yra gražios“, – sako televizijos dienoraščio prodiuserė Edita Katauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius