„Mis Lietuva“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė su vyru Mantu susilaukė sūnaus: jau išrinko ir vardą

„Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė-Pitkauskienė (29) su vyru, teisininku Mantu Pitkausku (34) gyvena džiaugsmingomis akimirkomis – sutuoktiniams gimė pirmagimis.
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė su vyru Mantu
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė su vyru Mantu / Organizatorių nuotr.

Žiniomis apie ką tik gimusį sūnų Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė-Pitkauskienė pirmiausia pasidalijo socialiniuose tinkluose. Moteris neslėpė džiaugsmo nauju šeimos nariu, atskleidė ir jam duotą vardą.

„Mano laimė, meilė ir viskas, kas nuostabiausia šiam pasauly, telpa mano rankose! Susipažinkime, aš Jokūbėlis!“ – rašė žinoma moteris.

Čia ji pasidalijo ir pirmąja savo bei sūnaus nuotrauka.

15min primena, kad tai, jog laukiasi pirmagimio, R.E.Mazurevičiūtė-Pitkauskienė jau anksčiau patvirtino 15min, o vėliau žinią pranešė ir socialiniame tinkle.

Instagramo ir feisbuko paskyrose ji pasidalijo romantiška savo ir vyro nuotrauka, joje matėsi ir išryškėjęs nėštukės pilvukas.

Tiesa, pastaruoju metu buvo galima pastebėti ir pasikeitusias moters formas.

Kalbos apie tai, kad moteris greitai taps mama, 15min pasiekė dar prieš porą mėnesių. Vis dėlto skelbti žinios apie nėštumą ji neskubėjo – susisiekus ją patvirtino, bet teigė, kad viešai dalytis dar ne laikas.

„Laimė mėgsta tylą... Nors, tiesą pasakius, buvo tikrai labai nelengva tiek mėnesių neišrėkti ir nepranešti visam pasauliui apie mažą stebuklą!

Kai aplinkui vis gausėjo pilvukų armija, viešai besidalindama naujienomis, mes tyliai ir kantriai dviese pažindinomės ir pratinomės vienas prie kito...“, – pagaliau pasidalijusi gražia paslaptimi rašė būsima mama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius