Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Misija – grožis” dalyvė: už motinystę teko brangiai sumokėti

Jaunai 25-erių mamai Vilijai už džiaugsmą auginti vaikus teko susimokėti – šiai „Misija – grožis“ dalyvei po dviejų gimdymų stipriai nukaro ir susiraukšlėjo pilvo oda. Vietoj buvusio lygaus pilvo veidrodyje ji matė nudribusį, tris kartus už save „senesnį“ pilvą.
Misija - Grožis: Vilijos operacija
Misija - Grožis: Vilijos operacija.

Negalėdama susigrąžinti buvusių kūno formų, moteris užsidarė savo kiaute ir kentė tylėdama. Juk daugelio žmonių žodžiai, kad gimdymas sudarkė moters išvaizdą, gali pasirodyti per daug egoistiški ar net šventvagiški. Po gimdymo nesugrąžinamai pakitusios kūno formos yra tabu tema arba „kaltė” dėl nudribusio pilvo suverčiama valios trūkumui laikytis dietos ar sportuoti.

„Po gimdymo pilvas taip sudribo, kad nusirengusi atrodžiau kaip močiutė. Bijojau pasirodyti ne tik vyrui, bet ir vaikams. Su ašaromis išsisukinėdavau, kai mažyliai prisiglausdavo mamytei pabučiuoti į pilvuką", – sakė projekto dalyvė Vilija.

„Jei pasirodydavau paplūdimyje – žmonės net pirštais baksnodavo, kaip į raupsuotąją. Jaučiausi beviltiškai atrankoje į šį projektą, kai net kitos moterys pripažino, jog mano pilvas – pats baisiausias", skaudžiais išgyvenimais dalinasi projekto „Misija – grožis” dalyvė Vilija.

Projekto plastikos chirurgų komanda Vilijai atliko sudėtingą pilvo plastikos operaciją. Tai, pasak specialistų, yra vienintelė išeitis, jei po gimdymo atsiranda pilvo odos perteklius.

„Vilijos atvejį galima vadinti klasikiniu. Dažnai net ir labai jaunoms, puikios figūros moterims po gimdymo prasiskiria pilvo raumenys ir išsitampo, sudrimba pilvo oda. Deja, po tokių pakitimų nei sportas, nei dietos nebepadeda. Operacijos metu stipriai prasiskyrusius raumenų audinius iš naujo sujungėme, pašalinome odos perteklių, perkėlėme bambą”, – sako klinikos „Grožio chirurgija” gydytojas Kęstutis Maslauskas.

Sugijus operacijų žaizdoms, Vilija susigrąžino standų pilvuką, liauną liemenį ir jos kompleksai liko praeityje: „Kai laidos anonse vėl pamačiau savo sudribusį „močiutės” pilvą, negalėjau patikėti, kad taip ilgai kentėjau. Pagaliau galiu apsirengti aptemptus, figūrą pabrėžiančius drabužius. Netgi pradėjau dažytis! To nedariau paskutinius ketverius metus po abiejų mažylių gimimo. Visoms moterims ir ypač mamytėms palinkėčiau nepamiršti savęs, juk kiekviena moteris nori ir gali būti graži”, – šypsodamasi atvirauja projekto dalyvė Vilija.

Be sudėtingos pilvo plastikos operacijos Vilijai plastikos chirurgų komanda taip pat atliko krūtinės pakėlimo operaciją, o odontologai sutvarkė dantis.

Projekto „Misija – grožis” dalyvės Vilijos pokyčius kviečiame stebėti jau šį ketvirtadienį 20:30 per LNK.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius