„Miss Fashion TV“ tapusią Karoliną Toleikytę pasveikino ir Kipro prezidentas

18-metė vilnietė Karolina Toleikytė dar kartą įrodė: lietuvės – vienos gražiausių pasaulio moterų. Vos prieš dvi savaites pilnametystės sulaukusi manekenė Kipre nušluostė nosis trisdešimčiai ilgakojų gražuolių ir tapo mados giganto „Fashion TV“ gražiausiaja – mergina karūnuota „Miss Fashion TV 2014“.
Karolina Toleikytė
Karolina Toleikytė / Adamo Aleksejevič nuotr.
Asmeninio albumo nuotr./Karolina Toleikytė
Asmeninio albumo nuotr./Karolina Toleikytė

Konkursą sudarė dvi dalys: išankstinis darbas prieš kameras – repeticijos, reklamų filmavimai, fotosesijos ir antroji – kuomet renginyje merginoms teko demonstruoti įvairius drabužius, dalyvauti interviu, pademonstruoti modelio darbo įgūdžius.

„Konkursas kiekvienais metais vyksta Kipre – jame dalyvauti mane kvietė jau prieš dvejus metus, kuomet agentai į Lietuvą atvyko su „Fashion TV“ kolekcija į „Mados infekciją“. Jie mane pamatė, pradėjo kviesti dalyvauti, nes išsiskiriu išskirtine eisena, todėl patikino, kad man turėtų neblogai sektis. Tuomet dar savo jėgų nepasvėriau, nebuvau užtikrinta, bet po išvykos į Niujorką supratau, kad labiau subrendau, tapau savarankiškesnė, be to, sukako aštuoniolika – nutariau sudalyvauti konkurse“, – portalui Žmonės.lt sakė K.Toleikytė.

Visos lietuvės buvo labai draugiškos, viena kitą palaikė, skirtingai negu užsienietės.

Modelis pasakojo, kad grožio konkurse susirungė merginos iš 28 šalių – Meksikos, Ispanijos, Slovakijos, Estijos, Latvijos ir kitų.

Karolina buvo ne vienintelė lietuvė – be jos konkurse dalyvavo dar trys merginos iš mūsų šalies: Kamilė Marčiulaitytė, Karolina Zaleskytė ir Orinta Vasiliauskaitė. Į TOP 10 gražiausiųjų pateko tik K.Toleikytė.

„Man labai patiko, kad visos lietuvės buvo labai draugiškos, viena kitą palaikė, skirtingai negu užsienietės. Jos – labai intrigantės, visai bando pakenkti, slepia sukneles, gadina aukštakulnius. Nesuprantu, ką jos sau galvoja taip besielgdamos – kad laimės vien todėl, kad konkurentei nulaužė kulniukus?“ – svarstė mergina.

Patikėjo savo jėgomis

Jaunutė mergina, aplankiusi ne vieną šalį ir nuolat girdinti komplimentų prisipažino, kad po pergalės šiame konkurse savimi ėmė kur kas labiau pasitikėti. Iš pradžių svajojusi patekti į dešimtuką, atsidūrusi jame pajuto norą nugalėti.

Asmeninio albumo nuotr./Karolina Toleikytė
Asmeninio albumo nuotr./Karolina Toleikytė

„Kai pakliuvau į dešimtuką, tada atsirado azartas, patikėjau, kad galiu patekti netgi aukščiau negu TOP 5. Prisipažinsiu, iš pat pradžių taip jaudinausi, kad buvau įsitikinusi – grįšiu namo tuščiomis, niekas man nepavyks“, – atviravo mergina.

Karūnuotą gražuolę, kaip ir buvo galima tikėtis, iškart užgriuvo didžiulis dėmesys: „Gavusi karūną tai galutinai suvokiau gal tik po kokios valandos – buvo per daug emocijų. Spaudos dėmesys buvo toks didelis, kokio dar gyvenime neteko patirti – visi kalbino, norėjo nusifotografuoti. Mane pasveikino net Kipro prezidentas Dimitris Christofias!“

Asmeninio albumo nuotr./Karolina Toleikytė
Asmeninio albumo nuotr./Karolina Toleikytė

Būti modeliu – darbas, o ne hobis

K.Toleikytė modeliu dirba jau ketverius metus ir, kaip pati sako, to jau nebevadina hobiu, o rimtų rimčiausiu darbu. Mergina daug keliauja, o po laimėto „Miss Fashion TV“ titulo jau spėjo susikrauti lagaminus ir išvykti į Balio salą, kur jos laukia nauji darbai su „Fashion TV“.

„Visus metus „Fashion TV“ būsiu labai matoma, gal spėsiu ir pabosti (juokiasi). Esu dar mokinė, todėl dirbti kaip ir neturėčiau, bet visa tai laikau savo darbu, nes būdama jauna jau turiu nemažai patirties, hobiu to niekaip nebepavadinsi. Laimėjau darbą, todėl dabar turiu jį dirbti“, – tvirtai dėsto Karolina.

Nors mergina kupina optimizmo ir noro toliau siekti modelio karjeros, patikina, kad būti manekene – nereiškia nieko neveikti ir tik mėgautis kelionėmis ir dėmesiu. Mergina tikina, kad tai – tikrų tikriausias darbas, o kai jį dar tenka derinti su mokslais – būna, net gerai išsimiegoti nebelieka laiko.

Gedimino Žilinsko nuotr./Karolina Toleikytė
Gedimino Žilinsko nuotr./Karolina Toleikytė

„Modelio darbas nėra nieko neveikti, kaip dauguma įsivaizduoja. Jis irgi yra sunkus. Aš tikrai nesiskundžiu, nes jeigu būtų blogai, jo nedirbčiau. Tiesiog nuolatiniai skrydžiai, miego trūkumas, tempas – kartais išsekina, nes šalia to dar ir mokausi – šiemet baigsiu gimnaziją. Džiaugiuosi, kad mokykla man suteikė tokias sąlygas, kad galiu grįžusi atsiskaityti ir ruoštis egzaminams. Visi tikimės, kad juos pavyks gerai išlaikyti“ – šypteli Karolina.

Pokalbio pabaigoje daili šviesiaplaukė patikina – keliaujant po pasaulį sutinka daug lietuvių merginų, kurių grožis priverčia aikčioti grožio konkursų rengėjus ir modelių agentūras. „Pasaulyje tiek daug dailių lietuvaičių, kad, manau, apie jas tikrai dar išgirsite!“ – neabejoja pašnekovė.

Adamo Aleksejevič nuotr./Karolina Toleikytė
Adamo Aleksejevič nuotr./Karolina Toleikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius