-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Modelis Aistė Andrijauskaitė – batelių vakarėlio karalienė: draugėms pristatė naujausią kolekciją

Žinomas modelis, verslininkė Aistė Andrijauskaitė teatralizuoto vakarėlio metu savo bičiulėms pristatė naujausią ekstravagantiškų batelių kolekciją. Joje – ryškiausios spalvos bei drąsiausi sprendimai.
Aistės Andrijauskaitės ekstravagantiškų batelių kolekcija
Aistės Andrijauskaitės ekstravagantiškų batelių kolekcija / Organizatorių nuotr.

„Idėja pakviesti bičiules tiesiog kilo iš didžiulio noro pasidžiaugti, jog turime tokią galimybę susitikti, ir, aišku, norėjosi suteikti joms progą pirmosioms išvysti bei pasimatuoti naująją kolekciją. Tiesa, ji atkeliavo iš Juntinės Karalystės dieną prieš renginį. Po vakarėlio bateliai bus siunčiami į Rygą, kur šiuo metu vyksta „Baltic Fashion Pop Up'as“, – sakė Aistė Andrijauskaitė, internetinės platformos „Aistishka“, prekiaujančios unikalaus dizaino avalyne, įkūrėja.

Batelių kolekcija teatralizuotai buvo pristatyta sostinės senamiestyje unikaliame rūsyje veikiančioje dailininko Valerijaus Šatunovo paveikslų parodos „Glowing Fantasy“ fone. Ši idėja kilo A.Andrijauskaitės seseriai, žinomai fotografei ir renginių organizatorei Rūtai Andre.

Vakarėlio akimirkos:

VIDEO: Aistishka 2020

„Ekskliuzyvinių batelių kolekcija harmoningai susišaukė su Valerijaus paveikslais, kurie – tokie pat ryškūs, primenantys fantazijų pasaulį“, – po renginio sakė R.Andre.

Internetinis butikas A.Andrijauskaitės buvo įkurtas maždaug prieš metus.

Organizatorių nuotr./Aistės Andrijauskaitės ekstravagantiškų batelių kolekcija
Organizatorių nuotr./Aistės Andrijauskaitės ekstravagantiškų batelių kolekcija

„Po kelių mėnesių adaptacijos ir duobėtos pradžios, taip pat nelaukto niekam karantino – pagaliau jis išvydo dienos šviesą, toks koks yra šiai dienai. Tai – internetinė platforma, vienoje vietoje surenkanti įvairių pasaulio šalių augančius ir didelį potencialą turinčius dizainerių prekių ženklus. Tai – rankų darbo, ekologiškai pagaminta, lėtosios mados atstovų siūloma produkcija. Ir pagaliau – tai dėvimas menas“, – apie savo veiklos kūdikį šiltai kalba Aistė, dar spėjanti dirbti ir modelių skaute.

Veikli moteris sakė, jog Vilniaus mieste teikia ir paslaugą „Pasimatuok kurpaitę namuose“. Klientės gali užsisakyti patikusius modelius, kuriuos norėtų pasimatuoti: susitarus su Aiste iš anksto bateliai atvyksta į jų namus.

Kolekcijos pristatymas:

„Patogu mamoms, ruošiantis ypatingai progai ar tiesiog norint veiklioms moterims sutaupyti laiko ir negaišti laiko vaikštinėjant po parduotuves“, – apie savo sumanytą paslaugą mano A.Andrijauskaitė.

Kaip pati Aistė apibūdintų savo stilių? „Kai kas mano, jog jis ekstravagantiškas. Sakyčiau, neretai mano stilius būna berniokiškas, sportiškas arba elegantiškas, bet visada su ryškiais akcentais, įdomiais aksesuarais ar spalvota avalyne. Ir visgi, mano akimis – aš paprasta kaip dvi kapeikos“, – juokiasi žinomas modelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius