Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modelis Karolina Toleikytė prisipažino mokykloje išgyvenusi skaudžias patyčias

Modelį, „Miss Fashion TV 2014“ Karoliną Toleikytę sukrėtė žinia apie Šilalėje prieš savaitę nusižudžiusią moksleivę. Jauna mergina sau gyvybę nusprendė atimti nebeapsikentusi patyčių mokykloje. Šis kraupus įvykis nepaliko abejingų, savo nuomonę socialinėje paskyroje išsakė ir Karolina.
Karolina Toleikytė
Karolina Toleikytė / Tomo Adomavičiaus nuotr.

Pasak jos, tokie dalykai neturėtų būti toleruojami, o patyčios mokykloje neturėtų tapti „normaliu dalyku“. Pati šiuo metu paskutinėje klasėje besimokanti Karolina prisiminė ir asmeninę patirtį, kai mokėsi vidurinėje.

„Merginos tyčiojosi iš mano labai baltos odos, iš mano putlių lūpų, dėl mano ilgų kasų, dėl mano išvaizdos, tos pačios dėl kurios pelniau tarptautinį pripažinimą tarptautiniuose grožio konkursuose. Tokiems žmonėms norisi žeminti gražesnius, protingesnius, už juos geresnius. Vidurinėje tyčiojosi dėl mano šeimos, kad gyvenau su išsiskyrusiais tėvais, dėl to kad būdavau gražiai apsirengusi, gyvenom labiau pasiturinčiai negu kiti, žodžiu, rasdavo priekabiu prie bet ko, – mintimis atvirai dalinosi Karolina. – Kenčiau patyčias savo klasėje diena iš dienos iš žmonių kurie dabar uždarbiauja anglijose arba ir toliau sėdi provincijoje ir įsivaizduoja svarbiausiomis ir gražiausiomis soliariuminėmis didvyrėmis. Bet aš buvau stipri, atsistojau ant kojų ir nušluosčiau nosį jiems visiems.“

Savo istoriją ji vadina istorija su „laiminga pabaiga“, o šeimai, kuri visuomet buvo ramstis yra labai dėkinga. „Ilgą laiką tylėjau, slėpiau, niekam nepasakojau, nes tai paliko didelį randą mano širdyje, man ir dabar skaudu apie tai kalbėti, bet kai matau neatlaikiusios spaudimo ir patyčių žudosi niekuo nekaltos jaunos merginos, savo istorijos nebematau tikslo slėpti, manau reikia apie tai kalbėti garsiai“, – sakė modelis.

Galiausiai mergina prisiminė posakį, kad stiprus ne tas, kuris muša, o tas – kuris sumuštas atsistoja ir duoda atkirtį atgal jį sumušusiam.


TAIP PAT SKAITYKITE: „Miss Fashion TV“ tapusią Karoliną Toleikytę pasveikino ir Kipro prezidentas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius