-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modelis Lukas Katinas: „DSquared2“ kalėjimas – tai kažkas naujo ant podiumo“

Modelis iš Palangos Lukas Katinas – ir vėl pražingsniavo Milano madų podiumu. Šią žiemą vaikinas nepateko nei į Donatellos Versace, nei į „Calvin Klein“ mados namų 2014–2015 metų rudens/ žiemos kolekcijų demonstravimo atranką. Tačiau mėlynakis lietuvis patiko dvyniams dizaineriams iš Kanados Denui ir Deanui Katenams, kuriantiems drabužius „DSquared2“ mados namams.
Lukas Katinas „Dsquared2“ kolekcijos pristatyme
Lukas Katinas „Dsquared2“ kolekcijos pristatyme / „Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr.

„DSquared2“ ateinančios žiemos kolekcija žaižaravo ryškiausiomis spalvomis. Ekstravagantiškus ryškius apelsinų ir raudonojo vyno spalvos švarkus vyrai vilkėjo ant siaurų, raumenis išryškinančių kelnių.

Modelis Lukas Katinas maloniai sutiko papasakoti portalui Žmonės.lt savo įspūdžius apie Milane pademonstruotą kolekciją.

Lukai, ką jautei žingsniuodamas „DSquared2“ podiumu? Kolekcija buvo tokia spalvinga, ar ji tave įkvėpė?

Tai iš tikrųjų buvo kažkas naujo, nors Milane aš ne naujokas. Ant takelio turėjome suvaidinti kalėjimą. Kai kurie vaikinai – kalinius, kiti – advokatus, dar kiti – daktarus. Drabužiai išreiškė labai įdomią dizainerių idėją, ir ji tikrai nebuvo panaši į kitų. Man labai patiko.

Anksčiau sakei, kad tave nuo baimės žengiant pirmuosius žingsnius visada gelbėja muzika. Ar ji tave ant „DSquared2“ takelio įkvėpė ir šį kartą?

Taip, man labai patiko muzika. Ji keitėsi iš  techno į repą. O ir patys dizaineriai – labai linksmi šaunūs vyrukai.  Dvyniai elgėsi su mumis taip, kad nesijautėme įsitempę.  Geras pavyzdys kitiems drabužių kūrėjams. Jie visą laiką užkulisiuose krėtė pokštus, stengėsi pakelti modeliams nuotaiką, ir, tuo pačiu, labai atidžiai tikrino mūsų vilkimus drabužius.

„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Lukas Katinas „Dsquared2“ kolekcijos pristatyme
„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Lukas Katinas „Dsquared2“ kolekcijos pristatyme

Ką galvoji eidamas podiumu, ar iš viso kažką galvoji?  Tikriausiai prisimeni savo mamą, kurios palaikymas tau visada Milane atneša sėkmę?

Taip, eidamas galvojau apie savo šeimą. Dar galvojau apie mano draugę, kitus geriausius draugus. Labai juos visus myliu ir tikiu, kad tai, ką darau Milane ir jiems suteikia nors truputį laimės.

Ne kartą minėjai, kad tau patinka Italijos dizainerių, ypač Donatellos Versace drabužiai. Ar kažkokį gražų rūbą įsigijai šį kartą Milane? Juk – nuolaidų laikas, parduotuvės viską išparduoda už pusę kainos.

Ne, nenusipirkau. Aš stengiuosi neišlaidauti. Be to, Milanas nėra paskutinė mano stotelė, dar vyksiu į Madridą, galbūt ten kažką ir nusipirksiu.

O ką skanaus Italijos mados sotinėje suvalgei? Gal buvai kokio garsaus Milano dizainerio restorane? Pastebėjau, kad  „DSquared2“ savo butike Auksiniame Mados kvadrate Verri gatvėje rengia elegantiškus aperityvo vakarus. Gal teko paragauti?

Ne, nebuvau. Aš Milane gaminausi pats. Suspėjau tik miesto centre ledainėje nusipirkti ledų. Juos labai Italijoje mėgstu, nesvarbu, kad lauke – bjaurus oras, šalta. Juk jie yra pasakiško skonio.

J.J.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius