Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modelis Solveiga Mykolaitytė padėjo atsiskleisti DJ Emmos talentui kurti grožį

Diplomuota kineziterapeutė Eglė Marcinkevičiūtė, savo vietą po saule ir populiarumą iškovojusi kaip DJ Emma, – bene populiariausia lietuvė didžėjė Lietuvoje. Tačiau retas kuris žino, kad gana vyrišką veiklą pasirinkusi mergina dar ir profesionali vizažistė.
Solveiga Mykolaitytė
Solveiga Mykolaitytė / Stop kadras

Modelis Solveiga Mykolaitytė sutiko tapti Emmos makiažo modeliu: tokiu būdu didžėjė norėjo atskleisti savo sugebėjimus dirbant grožio srityje.

„Iš Emmos sulaukiau kvietimo būti jos modeliu: buvo filmuojamas vaizdo klipas, kurio idėja – pristatyti ją kaip vizažistę. Ji visiems gerai žinoma kaip DJ Emma, bet kad ji yra ir makiažo meistrė – daugeliui naujiena“, – Žmonės.lt sakė S.Mykolaitytė.

 
Asmeninio albumo nuotr./Eglė Marcinkevičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Eglė Marcinkevičiūtė

Idėja modeliui patiko, todėl merginos suderino laiką, kuomet darbo reikalais daug keliaujanti Solveiga bus Lietuvoje ir juodvi galės imtis idėjos įgyvendinimo.

„Labai patiko man pritaikytas stilius – ilga juoda suknelė, dvelkianti elegancija ir subtiliu moterišku seksualumu, palaidi, banguoti plaukai. Rožių žiedlapiai ir plunksnos pridėjo romantikos“, – teigė Solveiga.

Emmai sukurti visą įvaizdį padėjo meistrai Ieva Mašauskienė ir stilistas Andrius Mašauskas. Filmavimas vyko Kaune, fotografo Igno Maldžiūno studijoje „Sinagoga studio“, kuri įrengta buvusioje sinagogoje Kauno Žaliakalnyje. Filmavo Jevgenijus Tichonovas, kuriam asistavo Rokas Geštautas.

„Studijoje taip pat šeimininkavo du nuostabūs juodi katinėliai (juokiasi). Komanda, su kuria teko padirbėti, paliko pačius šilčiausius ir gražiausius įspūdžius, pati Emma yra labai miela ir įdomi asmenybė. Visada smagu dirbti su tokiais talentingais ir jaukiais žmonėmis“, – patikino S.Mykolaitytė.

Žmonės.lt kviečia pažiūrėti vaizdo filmuką, kuriame užfiksuotas Emmos prisistatymas:

VIDEO: Makeup by EMMA

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius