Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modelių atrankoje Alen Chicco sau sukūrė teatrališką makiažą: „Kiekvienas įvaizdis siunčia žinutę“

Muzikinio šou „X Faktorius“ dalyvis ir performeris Tomas Alenčikas-Alen Chicco – išskirtinė asmenybė. Sužavėjęs savo balsu ir ekstravagantiška išvaizda, šeštadienį vykusioje festivalio „Mados infekcija“ modelių atrankoje pademonstravo dar vieną savo talentą. Prieš būrį susirinkusiųjų sau atliko ryškų ir teatrališką makiažą.
Alen Chicco
Alen Chicco / Tautvydo Stuko nuotr.

Profesionaliai mokytis vizažo subtilybių Tomas Alenčikas pradėjo prieš metus. Tad sulaukęs netikėto „Mados infekcijos“ organizatorių pasiūlymo neslėpė džiugesio. Anot jo, galimybė parodyti savo žinias ir kitokį požiūrį į madą skatina ir toliau siekti užsibrėžto tikslo.

Ir nors atlikti sau makiažą prieš minią žmonių tenka pirmą kartą, Alen Chicco drąsiai priėmė iššūkį. Kaip pats sako, svarbiausia neskubėti, mat susikurti tokį įvaizdį užtrunka apie tris valandas.

Tautvydo Stuko nuotr./Alen Chicco
Tautvydo Stuko nuotr./Alen Chicco

Numalšinti jaudulį padėjo ir repeticijos. Pasirodymo išvakarėse vaikinas atsakingai ruošėsi, derino spalvas, praktikavosi.

„Kadangi nusprendžiau pasirinkti juodą drabužių įvaizdį, mano makiažas bus ryškus, teatrališkas. Toks, kokį visada renkuosi“, – 15min pasakojo T.Alenčikas.

Tiesa, išskirtiniu stiliumi išgarsėjęs Tomas nesivaiko madų tendencijų. Jis visose situacijose siekia išlikti savimi, tad makiažą kuria atsižvelgdamas į savo emocijas.

„Aš orientuojuosi į „Club Kids“, kur jokios mados nevyrauja. Kiekvienas makiažo įvaizdis neša vis kitą žinutę, – sako jis. – Man nepatinka, kai yra grūdama mada. Aš esu už kūrybą ir savitą stilių, tad nesu iš tų žmonių, kurie seka, o iš tų, kuriuos seka.“

Tautvydo Stuko nuotr./Renata Mykailionytė, Alen Chicco
Tautvydo Stuko nuotr./Renata Mykailionytė, Alen Chicco

„Mados infekcijos“ modelių atrankų metu sukūręs ryškų ir teatrališką įvaizdį, neslepia paryškinantis veido bruožus ir kasdien. „Man norisi būti ryškiam, pasidažyti, užsitepti kreminę pudrą, kad veidas lygesnis būtų. Visgi tai nereiškia, kad kiti turi sekti mano pavyzdžiu. Būkite savimi“, – pabrėžia Tomas.

Ir nors aplinkinių žvilgsnių ar šnabždesių kartais nepavyksta išvengti, jam tai nė motais. Svarbiausia, kad artimiausieji supranta.

„Mano draugai žavisi manimi, kelias drauges net įkvepiu. Jie labai palaiko, nors močiutė juokiasi dažnai. Bet dabar jau supranta, kad čia gero tikslo siekiu. Brolis anksčiau labai neigiamai reagavo, jis nėra toks meniškas ir nelabai supranta „underground'o“ žmones. Bet tokių Lietuvoje daug. Manau, iš pradžių jis dar galbūt bijojo, kad kadangi esame dvyniai, mus gali supainioti. Tačiau dabar jo nuomonė visiškai pasikeitė, nes jis mato, kad ir kaip aplinkiniai į mane žiūrėtų, aš vis tiek tai darysiu“, – pasakojo Alen Chicco.

Tautvydo Stuko nuotr./Alen Chicco
Tautvydo Stuko nuotr./Alen Chicco

Jau metus vizažo paslapčių besimokantis ateityje nesiruošia sustoti. To planuoja mokytis ir toliau, neatmeta idėjų dažyti ir kitus. „Kartas nuo karto padažyti kitus tikrai reikės, apsimoka pasipraktikuoti ir ant kitų veidų“, – sako vaikinas.

TAIP PAT SKAITYKITE: „X Faktoriaus“ žvaigždė Alen Chicco lanko makiažo kursus: „Noriu, kad išvaizda atspindėtų mano vidų“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius