Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modeliui Rūtai Gajauskaitei vestuvinę suknelę išrinko Mantas Petruškevičius

Verslininkėms ir įvairioms žinomoms ponioms savitą stilių padedantis susikurti stilistas Mantas Petruškevičius savo žiniomis dalinosi ir su savo vestuves planuojančiomis kaunietėmis. Ketvirtadienį M.Petruškevičius išbandė naują amplua – tapo vestuvinių suknelių salono „Le Rina“ patarėju, kuris padėjo visoms norinčioms būsimoms nuotakoms išsirinkti vestuvines sukneles.
Rūta Gajauskaitė ir Mantas Petruškevičius
Rūta Gajauskaitė ir Mantas Petruškevičius / Renginio nuotr.

Viena iš jo papuoštų nuotakų tapo ir Lietuvos dailiojo čiuožimo čempionė, grožio konkursų laimėtoja ir dailininkė Rūta Gajauskaitė. Mantas jai išrinko ilgas klasikinio stiliaus baltą “Le Rina” mados namų dizainerių sukurtą suknelę. 

“Esu didelis elegancijos gerbėjas, o Rūtai ypač tinka klasikinės, paprastų siluetų, neperkrautos suknelės”, – savo sprendimą paaiškino stilistas.

Paklausta, ar jau galvoja apie vestuves – 25-erių R.Gajauskaitė prisipažino, kad nors vestuvių datos dar nesuplanavusi, mintys apie šeimą jau yra: “Turiu planą iki 30-ties susilaukti dviejų vaikų, tad... vestuvės tikrai netolimoje ateityje.”

Rūtos draugas yra kito tikėjimo, todėl gražuolė svarsto apie civilinę santuoką laukiniame gamtos kampelyje. “Norėčiau vestuvių paplūdimyje, su artimiausiais žmonėmis ir pasipuošusi balta, ilga truputį romantinio stiliaus suknele”, – atviravo mergina.

Nuotakos tampa blizgučių vergėmis

Daugeliui merginų vestuvės yra ne tik džiaugsmas, bet ir beribis stresas, nes visos nori atrodyti tobulai ir dažnai persistengia. Stilistas Mantas kiekvienai merginai parinko suknelę, kuri jo manymo labiausiai tinka prie jos stiliaus ir figūros. 

“Buvo labai įdomu derinti suknelės skirtingoms merginoms. Daugeliui jų siūlau tai, kas man pačiam gražu ir atrodo amžinai madinga – klasikines sukneles. Juk nesinori žiūrėti į nuotraukas po 20 metų ir dėl to raudonuoti. Tiesa, visos merginos nori būti princesėmis, todėl mano pagrindinis patarimas – mielosios, nepersistenkite su blizgučiais ir papuošimais,” – teigė Mantas.

Iš viso M. Petruškevičius patarė beveik dviem dešimtims nuotakų, kurių vienos prie altoriaus jau žengs vos po keletos savaičių.

Renginio nuotr./Rūta Gajauskaitė
Renginio nuotr./Rūta Gajauskaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius