Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moderni mados oazė

Vilniuje, prekybos centre „Europa“ po rekonstrukcijos atidarytas pirmasis Lietuvoje naujo koncepto „GERRY WEBER“ drabužių salonas moterims. Šis mažmeninės prekybos tinklui AB „Lėvuo“ priklausantis vokiečių prekių ženklas mūsų šalies moteris išskirtinėmis kolekcijomis džiugina jau 10 metų.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / „Lėvuo“ nuotr.

Pravėrus salono duris užplūsta malonūs įspūdžiai. Čia gausu jaukią, o kartu ir modernią aplinką kuriančių detalių: vidus puoštas madingais dryžuotais tapetais, stilingo dizaino šviestuvais, dailiomis vazomis bei stilizuotais baldais. Salonas išsiskiria ypač kokybiškomis, aplinką tausojančiomis įrengimo medžiagomis.

Erdvė padalinta zonomis, kuriose, pirkėjų patogumui, aiškiai išdėliotos ir atskirtos šio ženklo linijų kolekcijos: „GERRY WEBER“, skirto brandžioms išraiškingų linkių moterims (dydžių skalė iki 50), norinčioms atrodyti elegantiškai ir šiuolaikiškai bei „TAIFUN“, kurio drabužiai kuriami veržlioms ir jaunatviškoms dailiosios lyties atstovėms, nebijančioms modernių sprendimų.

„GERRY WEBER“ drabužių ir aksesuarų dizainas atitinka naujausias tendencijas ir žavi modelių įvairove. Ne išimtis ir 2016 metų rudens/žiemos sezono kolekcijos. Šiųmetėse vyrauja šilti pasteliniai tonai. Švelnia alyvine ir šį rudenį karaliaujančia grafito pilka puošti drabužiai atrodo ypač stilingai ir traukte traukia akį.

„Gerry Weber“ nuotr./Renginio akimirka
„Gerry Weber“ nuotr./Renginio akimirka

Drabužių ansambliai paįvairinami ir ryškesnėmis spalvomis. Viena jų – populiarioji marsalos. Neužmirštami klasikiniai juodos ir baltos spalvų deriniai, kurie kiekvieną sezoną atgimsta naujai, netikėtai.

Rudenį ir vėl gyvi įvairūs raštai: masyviais floristiniais motyvais marginti drabužiai sukurs ypač moterišką ir romantišką įvaizdį, o griežtesnio stiliaus mėgėjos pasipuoš geometriniais printais margintais modeliais – neįprastos formos kvadratais, dryžiais ar populiariu Missoni raštu.

Kiekvienas „GERRY WEBER“ kolekcijos modelis siuvamas iš aukštos kokybės audinių. Jie tarytum sukuria antros odos įspūdį ir maloniai priglunda prie kūno. Kai norėsis jaukumo, puikiai tiks vilnonis megztinis ar ilga liemenė, iškilmingumo įvaizdžiui suteiks šilkinė palaidinė ar suknelė, o nuo žvarbių orų padės apsisaugoti pūkinis paltas ar striukė – atrodykite kasdien vis kitaip ir visada stilingai!

„Gerry Weber“ nuotr./Vaclovas Šemberas, Rasa Vileikytė, Kotryna Zenevičiūtė ir Deimantas Dalibogas
„Gerry Weber“ nuotr./Vaclovas Šemberas, Rasa Vileikytė, Kotryna Zenevičiūtė ir Deimantas Dalibogas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius