Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moisejevas Anusauskaitei patarė saugoti asmeninę laisvę ir tėvus

Lietuvos žvaigždutė Evelina Anusauskaitė festivalyje „Slavianskij bazar“ išgarsėjo tuo, kad per jos pasirodymą į sceną su kasdieniais marškiniais išbėgo rusų muzikos grandas Borisas Moisejevas. Jis ne tik ant scenos, bet ir nulipęs nuo jos Evelinai žarstė komplimentus bei naudingus patarimus, kurie įsirėžė dainininkei į atmintį, rašo žurnalas „Žmonės“.
Evelina Anusauskaitė su šeima
Evelina Anusauskaitė su šeima / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Borisas pradėjo vardyti tokius dalykus, atrodytų, smulkmenas, iš kurių supratau, kad mano pasirodymus stebėjo labai atidžiai. Sakė, kad jam patiko mano akys, išraiška, blakstienos, sruogos... patiko tas judesys... tas šokėjas buvo puikus... Kalbėjo apie tai, ko man trūksta: pirmiausia – megahito. Dar turiu tobulinti judesius, reikėtų nuo veido pašalinti apgamus...“ – prisiminė mergina.

Jai labai įstrigo patyrusio scenos liūto patarimas: „Saugok tai, ką turi: asmeninę laisvę ir tėvus, nes jie nuo paties geriausio prodiuserio skiriasi tuo, kad nesiekia pelno ir naudos sau.“

„Lietuvoje man visi kartoja: „Atsiskirk nuo tėvų... pamatysi, kokia žvaigžde tapsi...“ Bet žodžiai žmogaus, žinančio, kokia yra skandalingo pramogų pasaulio mėsmalė, man daug svarbesni“, – aiškino Evelina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius