Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Marija atskleidė, kas ją labiausiai erzina kelyje

Nors atlikėja Monika Marija Paulauskaitė-Laukė dar palyginti šviežia vairuotoja, mat teises ji išsilaikė prieš porą metų, susipažinti su kelių kultūra ji jau tikrai spėjo. Kokie eismo kultūros nepaisantys vairuotojai Moniką Mariją erzina labiausiai ir kokių nerašytų taisyklių ji laikosi kelyje?
Monika Marija Paulauskaitė prie savo automobilio
Monika Marija Paulauskaitė prie savo automobilio / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Svarbiausia taisyklė

„Kultūra kelyje – tai bendradarbiavimas tarp vairuotojų. Svarbiausia taisyklė man – gerbti visus eismo dalyvius ir stebėti aplinką, nesielgti egoistiškai ir agresyviai“, – sako Monika Marija.

Pati ji teigia visad besistengianti elgtis draugiškai bei taip, kad visi saugiai ir laiku pasiektų savo kelionės tikslą: „Kaip ir norėčiau, kad egltųsi su manimi.“

Nekartoti klaidų

Per šiuos porą metų atlikėja keliuose turėjo įvairiausių patirčių – ir džiugių, ir ne ypač malonių.

„Per pirmus vairavimo metus tikrai, neabejoju, esu padariusi klaidų. Dažnai tai įvykdavo dėl nepastabumo ar reakcijos stokos.

Visgi visada stengiuosi kaip įmanoma greičiau pasitaisyti ir prisiminti klaidą bei jos vietą ateičiai, kad ji nebepasikartotų“, – tikina atlikėja.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Monika Marija Paulauskaitė prie savo automobilio
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Monika Marija Paulauskaitė prie savo automobilio

Nemėgsta kelių erelių

Pavojingas situacijas kelyje gali sukelti ir netinkama eismo kultūra. Pati Monika Marija sako, kad ją kelyje erzina kitų vairuotojų „agresyvumas, perdėtas pasitikėjimas savo vairavimo gebėjimais ir jų demonstravimas, taisyklių nepaisymas“.

Visgi ji įžvelgia ir pastaruoju metu vykstančius teigiamus pokyčius. „Lietuvos eismo kultūroje mane džiugina auganti kitų eismo dalyvių tolerancija“, – šypsosi dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius