-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Šalčiūtė atvirai prabilo apie meilę: „Labai gaila, kad kai kurie žmonės ja manipuliuoja“

Šokėja Monika Šalčiūtė, už kurios ranką ir širdį ne vienas stipriosios lyties atstovas pasiryžęs pakloti žvaigždes jai po kojomis, atvirai pasisakė apie meilę.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė / „Posh“ klubo nuotr.

„Kurie turi mylimąją ar mylimąjį ir vienas kitam atsako tuo pačiu žodžiu – MYLIU, yra patys laimingiausi žemėje... Ir patikėkit, nereikia nė lito kišenėje... Bet tuo tikru žodžiu myliu, o ne tuo, kurį sako po dviejų savaičių pažinties, bet ir tą dieną jau būna pasukę skirtingais keliais, nes neva „susipainiojo jausmuose“. Esu laiminga už tuos žmones, kurie tikrai vienas kitą myli... Įsivaizduoju, kaip jiems gera vienas kitą laikyti už rankų... Glostyti veidą... Žiūrėti į akis... Pasiilgti vienas kito. Turtas, kurio nenusipirksi, kad ir kiek tam pinigų skirtum... Todėl tai turėtų būti kiekvieno gyvenimo tikslas – įsimylėti ir būti mylimam, nes tik žmogaus galiai šie tikslai gali būti įgyvendinti, tai neapčiuopiamas dalykas. Šiame kelyje esame visi lygūs ir turtingas yra tas, kuris turi tai – Meilę. Tik labai gaila, kad kai kurie žmonės ja manipuliuoja ir simuliuoja, švaistosi žodžiu meilė... Tačiau nieko, tie žmonės gauna atpildą – grįžę namo jaučia vienatvę, tuščią savo širdį“, – savo mintis socialiniame tinkle „Facebook“ atvirai išdėstė M.Šalčiūtė.

Žmonės.lt primena, kad mergina jau nuo pavasario pradžios poruojama su Vytautu Raudoniu, mat būtent tada pasidalijo bendra judviejų nuotrauka.  Jis – tas pats vaikinas, su kuriuo Monika įsiamžino dar praėjusių metų gruodžio mėnesį, tuomet mergina pozavo sėdėdama jam ant kelių, bet neigė, kad juos sieja romantiški santykiai.

Vis dėlto pavasarį jiedu ne kartą pastebėti kartu leidžiantys laisvalaikį, o neseniai pas seserį Londone viešėjusią M.Šalčiūtę ten lydėjo ne kas kitas, o V.Raudonis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius