Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Šalčiūtė džiaugiasi naujo vaikino draugija: sekėjai jį lygina su Leonardo DiCaprio

Socialinių tinklų žvaigždė Monika Šalčiūtė pastaruoju metu nėra linkusi atvirai pasakoti apie asmeninį gyvenimą, tačiau nuotraukos, regis, ir taip leidžia susidaryti tam tikrą vaizdą. Jose jau kurį laiką Monika pozuoja ne tik viena, bet ir su žaviuoju Mantu. Ar jis – naujasis Monikos širdies draugas?
Monika Šalčiūtė ir Mantas Rimavičius
Monika Šalčiūtė ir Mantas Rimavičius / Asmeninio albumo nuotr.

To M.Šalčiūtės norėjo paklausti ir 15min. Deja, nesėkmingai – anksčiau ne kartą bandėme susisiekti su mergina, bet kalbėti apie santykius ji nepanoro.

Tačiau neseniai socialinių tinklų žvaigždė turėjo dalyvauti viename 15min projekte. Ir ne su kuo kitu, o būtent su šiuo vaikinu, kuris jau ne vieną mėnesį palaiko jai romantišką draugiją.

Asmeninio albumo nuotr./Monika Šalčiūtė ir Mantas Rimavičius
Asmeninio albumo nuotr./Monika Šalčiūtė ir Mantas Rimavičius

Įdomu tai, kad feisbuko paskyroje Monikos santykių statusas vis dar nustatytas į „vieniša“.

Tačiau statusas sako viena, o nuotraukos, kuriomis M.Šalčiūtė pastaruoju metu dalijasi su savo socialinių tinklų sekėjais – visai ką kitą.

Asmeninio albumo nuotr./Monika Šalčiūtė ir Mantas Rimavičius
Asmeninio albumo nuotr./Monika Šalčiūtė ir Mantas Rimavičius

Dar rugpjūtį instagrame mergina pasidalijo kadrais, kuriuose įsiamžinusi su vaikinu, vardu Mantas. Šių nuotraukų prierašą Moniką papildė širdelėmis – meilės simboliu.

Tuomet vieni puolė klausti, ar tai naujasis jos vaikinas, o kiti iškart ėmė sveikinti. „Viena gražiausių porų“, „Kokie mieli“, „Tinkate vienas kitam“, – rašė sekėjai, o Monika už šį ir kitus komplimentus atsakė padėkomis ir širdutėmis.

Netrūksta komplimentui ir pačiam Mantui Rimavičiui – daugelis sekėjų įžvelgė vaikino panašumą su garsiu Holivudo aktoriumi! „Antras Leonardo DiCaprio“, – pastebėjo.

Tiesa, atsirado ir tokių, kurie klausė apie buvusį M.Šalčiūtės vaikiną. Mat anksčiau Monikos širdį buvo užkariavęs Dovydas, tačiau trejus metus trukę jųdviejų santykiai galiausiai ėmė ir nutrūko.

M.Šalčiūtė su M.Rimavičiumi prieš kelias dienas dalyvavo ir žinomo keliautojo, laidų vedėjo ir prodiuserio Manto Bertulio gimtadienyje.

„Nepaleidžia“, – šalia šios nuotraukos rašė Monika.

„Ir nepaleisiu“, – atrašė jai Mantas.

Primename, kad Monika neseniai buvo sugrįžusi į televiziją –savo jėgas išbandė projekte „X faktorius. Žvaigždės“. Tuomet labiausiai mergina prisipažino bijanti žmonių reakcijos bei galimų pastabų.

„Viena dalis – taip, aš turiu tą „X faktorių“, o kita – gal nepervertink savęs, pirma pabandyk ir pažiūrėk. Tai vat, aš dar mokausi dainuoti. Aš noriu padaryti tai, ką aš noriu daryti. Suprantu, kad einu į sritį, kur galiu sulaukti labai daug neigiamų komentarų ir kritikos“, – kalbėjo ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius