-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Šalčiūtė klube nukrito nuo pakylos: susižeidė koją, bet ir toliau šoks

Socialinių tinklų žvaigždė, šokėja Monika Šalčiūtė šokdama klube nukrito nuo pakylos ir smarkiai susižeidė koją. Kol kas į medikus nesikreipusi mergina sako, kad jai už viską svarbesnis darbas, tad tikisi, kad ir šį vakarą pavyks sušokti net su skaudančia koja.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė / Asmeninio albumo, 15min ir Justino Auškelio nuotr.

15min dėl incidento susisiekė su Monika, kuri papasakojo, kad viskas įvyko visiškai netikėtai – ji šoko ant pakylos ir netyčia ne taip pastatė koją.

„Tiesiog šoku klubuose kaip šokėja. Ir ten yra tokios pakylos „go go“ šokėjoms. Jos nėra labai didelės, nes kiekviena priklauso nuo vietos, kurioje šoki. Toks kvadratinis metras, gal netgi mažiau. Ir tiesiog dėjau koją į tą vietą, kur nebebuvo tos pakylos.

Persisvėriau per šoną, kritau, visą šoną nudrožiau į tą geležinę pakylą. Išėjo taip, kad kabinau šone viską, ką įmanoma. Žinoma, atsistojau ir toliau šokau. Šiandien irgi turiu šokti, tai šiek tiek nerimauju“, – pasakojo mergina.

Monika prisimena, kad panašų įvykį išgyveno ir paauglystėje, kai jai buvo vos 16 metų. Tada merginai lūžo pėdos kaulas ir tai ji pastebėjo po geros savaitės.

„Galvojau, kad šiek tiek man pėdą skauda, nueisiu į polikliniką ir gausiu raštelį dėl praleistų pamokų. Nuėjau, mane priėmė po 4 valandų. Sakė, kad tau čia nieko nėra, eik į pamokas. Galvojau, kad man vis tiek reikia raštelio, nes jau nespėsiu į mokyklą.

Galiausiai patikrinę pamatė, kad gal vis dėlto bus skilę, o peršvietę išvydo, kad lūžusi pėda. Dėjo gipsą ir vaikščiojau su gipsu porą mėnesių“, – apie paauglystėje įvykusį incidentą papasakojo M.Šalčiūtė.

Mergina tikina, kad šįkart situacija žymiai rimtesnė, tačiau pabijojo, kad patikrinti, ar nieko rimčiau nenutiko kojai, šį savaitgalį nepavyks. Anot jos, merginos brolis jau praeitą savaitgalį kreipėsi į poliklinikas dėl kitų priežasčių, tačiau ir tada nebuvo priimtas.

„Dabar daug rimčiau kritau. Poliklinikos trumpiau savaitgaliais dirba, sunku prisiskambinti. Praeitą savaitę mano broliui reikėjo į polikliniką, tai ant galo reikėjo eiti į privačias, nes tiesiog nebuvo vietos, nepriėmė.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Monika Šalčiūtė
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Monika Šalčiūtė

Aišku, pas jį nebuvo tokia rimta priežastis, kaip pas mane, o labiau daugiau reikalavimų su testais skrendant į užsienį. Žodžiu, jo ten nepriėmė, tai mes kelias valandas ieškojome, kas iš privačių priimtų. Todėl dabar aš ir vėl paklausiau“, – paaiškino savo sprendimą incidentu pasidalinti socialiniuose tinkluose.

Pasiteiravus, kaip šiuo metu jaučiasi, ji sakė, kad šiek tiek šlubuoja, tačiau vakare vis tiek ketina šokti. Monika mano, kad pasielgtų labai neatsakingai, jei liktų namuose.

„Vis tiek su šokiais yra taip, kad turi atšokti, nes nebus kam tavęs pakeisti. Nėra taip, kad temperatūra ir neini. Turi eiti ir viskas. Aš esu pakantesnė ir galvoju, kad gal nieko nebus ir tiek.

Jei bus didelis sutrenkimas, tai atkentėsiu, nes darbo nebijau. Man labai patinka šokti. O dar kitą savaitę šoksiu krepšinio varžybose, tai man negalima čia nieko susilaužyti“, – 15min tikino M.Šalčiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius