Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Šalčiūtė pasipuošė stulbinamo dydžio blakstienomis

Šokėja Monika Šalčiūtė vos ne kasdien prisiklauso jai žeriamų komplimentų – beveik 79 tūkstančius sekėjų „Facebook“ turinti mergina nevengia gerbėjų palepinti savo nuotraukomis.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Monikos gerbėjų skaičius kasdien augti kaip ant mielių pradėjo būtent tada, kai mergina ėmė itin dažnai dalintis seksualiomis savo nuotraukomis, kurios sulaukdavo ir tebesulaukia tūkstančių paspaudimų „patinka“.

Sekmadienį M.Šalčiūtė pasidalijo dar viena nuotrauka, kurioje mergina nusifotografavusi savo veidą iš arti. Gerbėjai netruko pastebėti, kad nuotraukoje išsiskiria itin didelės ir ryškios Monikos blakstienos, todėl vadino ją didžiaake, Barbe ir negailėjo komplimentų „tobuloms akims“.

Asmeninio albumo nuotr./Monika Šalčiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Monika Šalčiūtė

Dailiosios lyties atstovės suskubo domėtis, kokį gi tušą naudojanti Monika, kad galinti džiaugtis tokio įspūdingo dydžio blakstienomis. Kitos, akylesnės, spėjo pastebėti, kad blakstienos – priklijuotos. To neslėpė ir pati M.Šalčiūtė, prisipažinusi, kad blakstienos tikrai priklijuotos.

Žmonės.lt klausia skaitytojų – ar moterys atrodo gražiau su priklijuotomis blakstienomis, ar su natūraliomis? Išreikškite savo nuomonę apklausoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius