Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Monika Šalčiūtė prakalbo apie santykius su Donatu Motiejūnu: „Nežinau, ar draugavau, ar buvau meilužė“

Po metų tylos į viešumą grįžusi ir naują projektą ruošianti Monika Šalčiūtė pripažino, kad padaryti pertrauką ją paskatino nelengvi išbandymai. Žinoma mergina prakalbo ir skaudžią krepšininko Donato Motiejūno išdavystę, su juo M.Šalčiūtė pasvajodavo ir apie bendrą ateitį.
Donatas Motiejūnas ir Monika Šalčiūtė
Donatas Motiejūnas ir Monika Šalčiūtė / 15min nuotr.

LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo...Iki“ kalbinta Monika Šalčiūtė atvirai prakalbo apie santykius su krepšininku Donatu Motiejūnu. Nors jų draugystė buvo vieša paslaptis, tačiau nei M.Šalčiūtė, nei D.Motiejūnas savo santykių nepatvirtino.

Vis dėlto dabar mergina pasakoja su krepšininku susitikinėjusi prieš kelerius metus. Monika net skrido pas krepšininką į JAV, kur tuo metu D.Motiejūnas žaidė.

Kaip pati sako, ji tikėjosi, kad šie santykiai yra rimti, tačiau jai teko nusivilti. Laidoje „Nuo...Iki“ ji atskleidė tada sužinojusi, kad tuo pat metu krepšininkas susitikinėjo net su keliomis merginomis.

„Dabar aš nežinau, ar aš draugavau ar meiluže buvau. Net nežinau, kas dabar ten buvo... Man dabar tesinori išbraukti tą gyvenimo etapą iš atminties, nes jaučiuosi apgauta. Buvo pilna melo, jis kalbėjo man visai kitaip“, – pirmadienio vakarą laidoje pasakojo mergina.

Po vienos viešnagės grįžusi į Lietuvą ji sužinojo, kad iš Lenkijos kilusi Paulina laukiasi nuo Donato vaiko. Prieš metus porai gimė sūnus, o šiemet jiedu susituokė.

Anot Monikos, tuo pat metu, kai ji skrido į JAV, pas Donatą skrido dar bent šešios merginos. Vis dėlto, anot Monikos, krepšininkas kartojo, kad Monika jam – vienintelė.

„Pas jį skraidė kokios 6 ar 7 merginos. Jei keldavau postus su kokiomis nors užuominomis, man iškart prisistatydavo merginos, kurios sakė, kad irgi ten buvo tą mėnesį. Ir taip susidėliojau vaizdinį“, – laidoje „Nuo... Iki...“ pasakojo ji.

„Man gaila tų metų. Galėjau per tą laiką daug daugiau padaryti“, – pripažino Monika.

Užuominų apie nesėkmingus santykius su krepšininku būta ir anksčiau. Prieš kelis mėnesius M.Šalčiūtė karčią patirtį aprašė feisbuke.

„Čia, kai skridau į JAV pas berną, kuris pasirodo tuo metu susitikinėjo, dar su 6 panom. O vienai iš jų užstatė vaikelį. Nežinau, ar juoktis, ar verkt... Tik gaila sugadintų metų... Ech tie krepšininkai“, – rašė Monika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius