Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Šalčiūtė rėžė Kristupui Krivickui: „Atsisakau filmuotis jūsų gaidiškose laidose“

Monika Šalčiūtė savo socialinio tinklo paskyroje pasidalino įrašu, kuriame viešai išplūdo televizijos laidų prodiuserį ir vedėją Kristupą Krivicką.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Monika tvirtina jau kelis kartus atsisakiusi filmuotis K.Krivicko laidose (prodiuserio kompanija kuria laidas „Žvaigždžių dešimtukas“, „Ginčas“ ir kitas) dėl to, kad jai esą nepatinka jų formatas. M.Šalčiūtė taip pat piktinasi, kad be sutikimo buvo naudojamos jos nuotraukos ir jos vardu siekta didesnių reitingų.

Monikos įrašas (kalba netaisyta):

Kristupai Krivickai, jeigu aš atsisakau filmuotis jūsų gaidiškose laidose jau trečią kartą, tai nereiškia, kad aš sužvaigždėjau, tai reiškia, kad nenoriu filmuotis jūsų tupose laidose. Niekam neįdomūs jūsų tie iš lempos sugalvoti TOP. Top 10 brangiausių kojinių ir triusikų savininkai ar top 10 barakudų.

NEĮDOMU!! turbūt šunų paroda didesnio publikos susidomėjimo sulauktų, nei jūsų laidos su 400 LT biudžeto. Gal jūs nebeterškit Tv3 eterio... ir eikit daryti tai ką mokat..

Beje rizikuojate naudodami nuotraukas iš mano asmeninių albumų, eterio metu,tai yra mano nuosavybė, bei kitų fotografų autorinės teisės, be mano leidimo neturite teisės naudoti mano pačios padarytų nuotraukų, prisižaisit... Ar po to vėl kvailas atsiprašymo žinutes gausiu iš jūsų pakalikų. ATSIKABINKIT NUO MANĘS.

P.S. Labai prajuokino jūsų laidos keli komentarai„ jeigu ne mūsų topai ir laidos, būtum niekas ir nebūtum populiari“. Gal geriau kartais patylekit ir nejuokinkit svieto.. Apie mane žiniasklaidos portalai parašė dar prieš pradedant dirbti su televizija, nes buvo atrasta fenomeno sensacija, iš kur tiek sekejų ir like po nuotraukom. Ir tai su jumis niekada nedirbau, o su Justino M. ir Just.TV kompanija. Sakai niekas? E kvaliuk, iš tokių „niekas“ kaip aš užpildai laidos eterį ir ėdi duoną. Tai jeigu ėdi ir ėsk, o ne lok pilna burna. Gero vakaro visiems, sunervino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius