Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Šalčiūtė su vyrais nešoka: „Jei kviečia, atsisakau – man tai per daug intymu“

Vakarėliai ir renginiai – neišvengiama pramogų pasaulio kasdienybė. Visa tai nesvetima ir Monika Šalčiūtei. Savaitei artėjant į pabaigą ji drauge su bičiulių kompanija mėgsta ištrūkti į miestą, aplanko populiariausias kavines, barus, pasineria ir į naktines linksmybes klubuose.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė / Klubo „Pantera“ nuotr.

„Esu jauna, man patinka leisti laisvalaikį įvairiuose vakarėliuose, nors negaliu sakyti, kad dažnai lankausi, pavyzdžiui, baruose. Kiekvieną savaitgalį to tikrai nėra, o jei jau einu – tai pasiruošiu, susiplanuoju“, – 15min kalbėjo Monika.

TAIP PAT SKAITYKITE: Monikos Šalčiūtės atvira išpažintis: „Man niekada nerūpėjo, ką kalba apie mane žmonės... iki dabar“

Pasak jos, gyvenant sostinėje, sunku įsivaizduoti kitokį penktadienio ar šeštadienio vakaro scenarijų mieste, tai vienos populiariausių jaunimo susitikimo vietų.

„Kartais norisi ir ramybės, būna, kad ir iš namų neišeinu. Vasarą su draugais prisigalvojam aktyvesnės veiklos – tai baidarėm paplaukiojam, tai kur į gamtą. O žiemos vakarais.. truputį mažiau tų pramogų“, – sakė ji.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„WallStreet Avenue“ atidarymo akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Monika Šalčiūtė su bičiule

Moniką džiugina, kad ją gatvėje daugelis atpažįsta, ji sako nevengianti gerbėjų dėmesio. Anaiptol – šis ją labai džiugina. „Žmonės turi galimybę mane gyvai pamatyti, pamatyti tą tikrąją Moniką, pabendrauti, gal kokį gerą žodį pasakyti. Neslėpsiu, tai man patinka“, – pasakojo mergina.

O ar ta „tikra“ Monika skiriasi nuo tos, kurią daugelis pažįsta kaip socialinių tinklų žvaigždę? „Manau, kad taip. Gyvai galiu pasirodyti kitaip, lieka mažiau vietos interpretacijoms“, – įsitikinusi pašnekovė.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Monika Šalčiūtė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Monika Šalčiūtė

Pasiteiravus Monikos apie merginų neretai mėgstamus šokius klubuose, ši skubėjo atsakyti – ji nešoka: „Ankščiau šokdavau, nes tai buvo mano darbas, už tai gaudavau pinigus. Bet dabar... Aš niekada nešoku su vyru, toks mano įsitikinimas. Gyvenime nesu su jokiu vyru šokusi ir šoksiu tik tada, kai pati turėsiu savo vyrą.“

O jei koks meiliai kviečia? „Ne. Jei kas kviečia, atsisakau. Sakau jam, tu nesi mano vyras, kad su tavimi šokčiau, šokis man gana intymus dalykas“, – sakė Monika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius