Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Šedžiuvienė visada miega su sūnumi: „Man reikia vaiko šalia, kad galėčiau užmigti“

Tarp mamos ir vaiko ryšys – labai stiprus. Tą patvirtina ir Monika Šedžiuvienė (24). Dalyvaudama muzikiniame projekte, dainininkė savo 10 mėn. sūnaus Gabrieliaus ilgesniam laikui su seneliais nepalieka: „Man reikia vaiko šalia, kad galėčiau užmigti“, – šypsosi ji.
Monika Šedžiuvienė
„Muzikinis iššūkis“ akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Antradienio popietę Monika Šedžiuvienė dalyvavo BTV laidos „Muzikinis iššūkis“ filmavime. Šįkart ji dainavo duetu su Giedriumi Leškevičiumi.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Monika Šedžiuvienė ir Giedrius Leškevičius
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Monika Šedžiuvienė ir Giedrius Leškevičius

„Labai džiaugiuosi, kad turiu puikius partnerius. Dabar man pasisekė sudainuoti su Giedriumi. Visą scenarijų leidžiu spręsti jam, pasitikiu. Kiti dalyviai turi daugiau patirties už mane, tai man belieka mokytis ir imti pavyzdį“, – 15min pasakojo Monika.

Muzikiniame projekte kiekvieną laidą dalyviai keičiasi scenos partneriais, o taip pat skiriasi ir lokacija, kurioje duetas turi atlikti kūrinį. Pasak Monikos, čia itin reikalingi ir aktoriniai sugebėjimai: „Šioje laidoje nėra viskas taip lengva, kaip gali pasirodyti. Bet aš stengiuosi. Tikiuosi, kad projekto pabaigoje būsiu jau vaidybos profesionalė.“

Šįkart Giedrius ir Monika gavo nelengvą užduotį - jiedu turėjo „Rondo“ kūrinį „Laukų gėlė“ sudainuoti... pirtyje. Ant scenos jie pasirodė su chalatais, pirties kepurėmis, kibirais vandens ir net vantomis: „Nebus maudymosi kostiumėlių, nuogybių, šito vengiame, – juokėsi ji.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./„Muzikinis iššūkis“ akimirka
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Monika Šedžiuvienė ir Giedrius Leškevičius

Visgi kadangi Monika gyvena Šiauliuose – duetui nepavyko surengti daug repeticijų.

„Į repeticijas važiuoti – toli, o ir neturiu galimybių dažnai palikti vaiko. Tai parepetavome likus dienai iki pasirodymo. O visus kitus reikalus sprendėme telefonu“ , – pasakojo M.Šedžiuvienė.

Pasirodymo išvakarėse Monika į Vilnių atvyko su tėvais ir sūnumi. Čia jie apsistojo savo name, kuriame, pasak jos, visa šeima dažnai lankosi ir leidžia laiką.

Asmeninio archyvo nuotr./Monika Šedžiuvienė
Asmeninio archyvo nuotr./Monika Šedžiuvienė

TAIP PAT SKAITYKITE: Monikai ir Andriui Šedžiams gimė sūnus

„Mano abu tėvai ir sūnus atvažiavo kartu su manimi. Kol filmuojuosi, jie pramogauja Vilniuje, o aš savaip pramogauju scenoje“, – kalbėjo ji.

Monika pasakojo, kad jeigu išvyksta tik dienai, ramiai Gabrielių palieka su seneliais Šiauliuose. Tačiau jeigu tenka kur kitur nakvoti – sūnų visada vežasi kartu.

TAIP PAT SKAITYKITE: Monika Šedžiuvienė: „Jeigu norėjai vaiko, negali skųstis, kad neišsimiegi“

„Vaikas tiesiog dievina senelius, šiaip jis gali ramiai ir su jais miegoti. Bet visgi man reikia vaiko šalia, kad aš galėčiau užmigti“, – 15min juokdamasi pasakojo Monika Šedžiuvienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius