Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monikai Liu kompaniją palaiko šunytė Balbina: „Atrodo, kad mama turi antrą anūkę“

Grįžusi iš „Eurovizijos“, Monika Liu sulaukė permainų savo asmeniniame gyvenime. Po skyrybų su draugu ji įsigijo nykštukinio pudelio veislės šunytę, vardu Balbina. Atlikėja papasakojo, kaip sekasi ją auginti ir su kokiais iššūkiais susiduria.
Monika Liu su šunyte Balbina
Monika Liu su šunyte Balbina / Luko Balandžio ir asmeninio archyvo nuotr.

Grįžus iš „Eurovizijos“ konkurso Monikai Liu kompaniją namuose nuo šiol palaiko naujas šeimos narys – šunytė Balbina. Apie tai, kaip sekasi gyventi su keturkoju augintiniu ir kaip buvo išrinktas įmantrus vardas, atlikėja papasakojo viešėdama 15min studijoje.

„Mano gyvenime atsirado Balbina. Su ja yra labai labai geras gyvenimas. Aš, pavyzdžiui, pradėjau geriau miegoti. Pasirodo, ta gyvūnėlių terapija iš tikrųjų veikia.

Vakar miegojome susiglaudę nugaromis. Aš jaučiau tokį mažą šiltos mėsytės gabalėlį prie savo nugaros. Buvo taip gera. O šiandien ryte buvome pasidėję galvytes ant tos pačios pagalvės“, – šiltais žodžiais apie naują augintinę 15min studijoje dalijosi Monika Liu.

Asmeninio archyvo nuotr./Monika Liu su šunyte Balbina
Asmeninio archyvo nuotr./Monika Liu su šunyte Balbina

Ji teigė labai seniai norėjusi šuns, bet vis nebūdavo tam reikalingų sąlygų. Neturėjo nuosavų namų, po to išvažiavo į „Euroviziją“. Planavo augintinį pasiimti po konkurso, tai taip ir išėjo.

Tiesa, vardas Balbina šunytei jau buvo suteiktas vos gimus, ir įrašytas pase. „Pagalvojau, kad geresnio tikrai nesukursiu. Šis vardas hindu kalboje reiškia „stipri meilė“. Iš tiesų, tas jausmas, kai šuniukas besąlygiškai myli, ir tu jį besąlygiškai myli, yra neapsakomas. Jis visada laukia namie, grįžtu iš koncerto ir taip gera“, – pasakojo Monika.

Kol atlikėja lankėsi 15min studijoje, Balbina leido laiką su močiute – su Monikos mama.

„Kai turiu daug darbų ir reikalų, visur jos nesitampau, tai dabar atrodo, kad mama turi antrą anūkę. Nenoriu, kad šuniukas stresuotų, tai mama atvažiuoja ir su ja būna, žaidžia, maitina, šukuoja. Tuoj pradėsime rengti suknelėmis ir šortais. Juokauju, nekankinsiu savo šuniuko“, – šypsojosi pašnekovė.

Asmeninio archyvo nuotr./Monikos Liu šunytė Balbina
Asmeninio archyvo nuotr./Monikos Liu šunytė Balbina

Balbinos veislė nykšukinis pudelis, anot dainininkės, būtent šios veislės augintinio ji visad ir norėjo. Moniką Liu džiugina šunytės charakteris.

„Namie ji linksminasi, aš jai viską leidžiu, bet ir treniruoju. Vėliau būtinai eis į šuniukų mokyklą. Ji tokia romantikė, tokia prie meno, nieko nebijo. Aš jai viską atiduodu, visos dainos skirtos jai“, – šypsojosi Monika.

Muzikantė nemato sunkumų, dėl to, kad Balbina reikia nuolatos rūpintis. Ji teigė, kad ryte iškart keliasi, eina į lauką ir vaikšto. Tiesa, jau dabar susiduria ir su keletu iššūkių.

„Būna baisu, nes ji viską iš eilės valgo, net tai, kas išeina iš jos organizmo, suvalgo. Ir sliekus, varles, visus lavonus. Paskutinįkart iš jos gerklės ištraukiau labai didelį slieką“, – atviravo atlikėja 15min studijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius