-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monikai Šalčiūtei – kaltinimai dėl šmeižto

Socialinių tinklų garsenybei Monikai Šalčiūtei nauji nemalonumai. Panevėžio policijos pareigūnai netrukus turėtų imtis ikiteisminio tyrimo dėl šmeižto, kuriuo žvaigždę kaltina septyniasdešimties metų senjoras Stepanas Melnikas.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Jau visą savaitę netyla kalbos apie Monikos Šalčiūtės ir jos buto nuomotojos Liudmilos Kubilės barnius socialinėje erdvėje. Po to, kai socialinių tinklų įžymybė išsikraustė iš nuomojamo buto, jo savininkė ėmė kaltinti merginą suniokojus butą ir pabėgus, nesumokėjus skolų. Tačiau karas socialinėje erdvėje įgauna naują pagreitį.

Pirmą kartą prieš televizijos kameras prabils iš Dubajaus atvykusi M.Šalčiūtės nuomoto buto savininkė L.Kubilė: „Tai yra pasibaisėtina. Monika Šalčiūtė paskleidė gandą, kad aš ir mano tėtis Stepanas Melnikas esame meilužiai. Juk tai – neatleistinas šmeižtas. Mano tėtis jau parašė pareiškimą Panevėžio policijos pareigūnams. Ji privalo atsakyti už tokius savo žodžius. Aš neketinu visko palikti ramybėje.“

Su pluoštu dokumentų laidoje „Ant bangos“ M.Šalčiūtės nuomoto buto savininkė detaliai papasakojo, kaip užvirė jos ir M.Šalčiūtės nesantaika socialiniuose tinkluose. Moteris prisipažįsta – ji darys viską, kad teisinėje valstybėje būtų apgintos jos ir jos tėvo S.Melniko teisės, o M.Šalčiūtė prieš šmeiždama gerai pagalvotų.

15min primena, kad konfliktas tarp Liudmilos ir Monikos viešumą pasiekė praėjusią savaitę. Butą socialinių tinklų žvaigždei dvejus metus nuomojusi moteris kaltino Moniką apniokojus jos namus ir nesusimokėjus skolų.

Tačiau pati Monika su tokiais kaltinimais nesutiko ir jau kitą dieną pateikė savo versiją.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kaltinimai Monikai Šalčiūtei: „Pabėgo iš nuomoto buto jį apgadinusi ir nesumokėjusi skolų“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius