Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monikos Kvietkutės vestuvinį makiažą kūrė Oksana Pikul

Vasario 23-oji, šeštadienis Monika Kvietkutei ir Andriui Šedžiui tikriausiai taps pačia įsimintiniausia diena. Daug apkalbų atlaikiusi pora pagaliau prisiekė amžiną meilę ir susisaistė santuokos saitais. Nuotaka ceremonijoje pasirodė pasipuošusi tradicine pūsta, balta suknele, o jos veidas švytėjo iš laimės.
Vestuvių akimirka
Vestuvių akimirka / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Dar penktadienio vakarą M.Kvietkutę aplankė Oksana Pikul. Paklausta, kodėl pas jaunąją atvyko likus dienai iki vestuvių, atlikėja atskleidė, kad jai buvo patikėta sukurti subtilų nuotakos makiažą. O.Pikul yra profesionali vizažistė, dažnai kurianti įvaizdį nuotakoms.

„Ji matė mano darbus, kurie jai patiko, be to draugės mane rekomendavo, ir, be abejo, tai dariau iš bičiulystės. Juk tokią svarbią dieną pasikliauti visažistu yra svarbus dalykas. Ji žinojo, kad išleisiu ją gražią, dažysiu iš visos širdies ir ji bus labai laiminga“, – Žmonės.lt pasakojo O.Pikul.

Grupės „Naujos pupytės“ narė džiaugėsi savo darbo rezultatu ir sakė, kad dažyti Moniką buvo visai nesudėtinga: „Monikai Dievas nepagailėjo porcelianinio grožio, jos veidas gražus, simpatiškas, aštrių kampų. Nenorėjau jo apkrauti makiažu, dideliu kosmetikos sluoksniu. Ta jaunystė, žavesys turi likti, tad gražinau labai subtiliai ir tik šiek tiek.“

Neryškų ir subtilų makiažą O.Pikul derino prie tradicinės nuotakos suknelės bei prie pačios nuotakos būdo. „Ji labai švelni, miela moteris ir jai prie būdo, prie suknelės bei šukuosenos tinka labai šiltas, švelnus ir mielas, pabrėžiantis bruožus makiažas“, – sakė O.Pikul ir atskleidė, kad vestuvinis makiažas buvo jos dovanos jauniesiems dalis.

Monika Kvietkutė
Monika Kvietkutė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius