Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moters sekso kalendorius

Kiekviena mergina ar moteris turi savo ciklo kalendorių, todėl jų seksualinis gyvenimas tiesiogiai priklauso nuo jo. Manau, kad ir vyrams labai pravartu būtų žinoti ir suprasti moters sekso kalendorių.
Intymumas
Intymumas / Photos.com
Temos: 2 Kalendorius Moteris

Juk kiekvienos moters organizmas – individualus ir turi savo ypatybių. Moters ciklą paprastai sudaro 28 dienas. Кiekvieną mėnesį organizmas perdirba reproduktyvius hormonus, kurių kiekis skirtingomis ciklo dienomis sumažėja ar padaugėja. O tai turi tiesioginės įtakos į moters emocinę ir fizinę būseną ir, žinoma, seksualinį aktyvumą. Todėl pateiksiu pagrindinius moterų ciklo paaiškinimus.

1 - 7 dienos:

Krtitinės dienos (menstruacijos) ką tik prasidėjo. Tuo metu kraujyje ypatingai mažas lytinių horomonų kiekis. Taip pat labai menkai sudrėksta ir vagina sekso metu. Todėl labai gerai būtų tomis dienomis paįvairinti preliudiją lubrikantų patepimais. Užtat tuo metu oda - itin jautri, todėl jei darytumėte moteriai erotinį masažą, tai suteiktų jai galimybę patirti didžiulį malonumą.

8 – 14 dienos:

Su lyg kiekviena diena lytinių hormonų kiekis kraujyje didėja. Suprantama, didėja ir pasitikėjimas savimi. Tuo metu moterys pradeda „blaiviau“ vertinti vyriškių elgesį ir labiau kontroliuoti savo emocijas. Pasak specialistų, tai pačios geriausios dienos, norintiems pradėti kūdikį. Tomis dienomis dažniausiai mintys apie seksą neišeina iš galvos. O vien pagalvojus apie lytinį aktą, suteikia didelį malonumą.

15 - 21 dienos:

Tomis dienomis moterys jaučiasi tarsi pakylėtos: gera nuotaika, šypsena veide ir užkrečiantis optimizmas. Jos seksualinį gyvenimą galima būtų įvardinti taip: tyla prieš audrą. Tiesa, jos jau negalvoja apie seksą 24 valandas per parą, kaip praėjusią savaitę, tačiau pasirengusios atsiduoti savo partneriui jausmingai ir iš visos širdies.

22 - 28 dienos:

Moters organizmas - pakeliui į priešmenstruacinę fazę. Lytinių hormonų kiekis pasiekia piką. Būtent tuo metu daugelio moterų tarpe pastebimas visiems žinomas PMS procentas. Beje, tomis dienomis kažkiek keičiasi ir moters balso tembras. Jis tampa duslesnis ir skamba itin seksualiai. O seksualinis noras eiti ne tik į dešinę ar į kairę, bet į visas keturias puses – aukščiausios amplitudės: tai visiškas apatiškumas seksui, o po minutės – beprotiška aistra. Todėl vyrams belieka sekti pokyčius moters organizme ir abiems sėkmingai išnaudoti jos jausmingiausias ir gražiausias dienas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius