Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moterys apie maistą mąsto daugiau nei apie seksą

Moterys Britanijoje daugiau galvoja apie maistą nei apie seksą, atskleidė naujausi tyrimai.
Ledai
Ledai / K. Vanago / BFL nuotr.
Temos: 1 Moteris

Tyrimas, kurį pavedė atlikti „Weight Watchers“, parodė, kad 58 procentai apklaustų moterų apie seksą galvoja bent jau 10 kartų per dieną, apie 70 procentų pripažino, kad daugiau ir reguliariai galvoja apie maistą, rašo „The Telegraph“.

Remiantis tyrimu, beveik du trečdaliai moterų Didžiojoje Britanijoje yra nepatenkintos savo svoriu ir 53 procentai dalyvavusiųjų apklausoje prisipažino, jog apie savo svorį galvoja iki 10 kartų per dieną.

Taip pat pranešama tiksli diena ir valanda, kai moterys jaučia, kada jos sėkmingai galėtų pradėti laikytis dietos.

Trys iš keturių apklaustųjų manė, kad jos sveiko gyvenimo būdo galėtų pradėti laikytis maždaug nuo 11 val. ryto antradienį.

Zoë Hellmanas „Weight Watchers“ dietologas sakė: „Daug žmonių jaučia, jog antradienį jie vis dar turi energijos ir tinkamą požiūrį, reikalingą laikantis dietos. Vėliau žmonės pradeda kartoti: „dietos pradėsiu laikytis kitą savaitę“. Manau, jog 11 val. daugumai yra tinkama, todėl kad prieš tai jie turi  daug namų ruošos darbų ir užduočių, kurie atitraukia mintis nuo maisto.“

„Weight Watchers“ tyrimas atskleidė produktus, kurie moteris labiausiai tikėtina atitrauks nuo dietos: šokoladas, alkoholis, keptos bulvės, desertas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius