-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Motinystės atostogų išėjusią Ingą Jankauskaitę keičia Aušra Štukytė

Galų gale paaiškėjo, kas „Domino“ teatro spektaklyje „Vilnius–Dakaras“ pakeis motinystės atostogų išėjusią Ingą Jankauskaitę. Nuo šiol Vytauto Šapranausko partnere komedijoje taps žinoma, graži ir perspektyvi teatro, televizijos bei kino aktorė Aušra Štukytė.
Aušra Štukytė
Aušra Štukytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

I.Jankauskaitei pranešus apie savo planus stabdyti intensyvią veiklą tiek televizijoje, tiek teatre, ne vienam teatro ir pramogų renginių organizatoriui kilo natūralus klausimas, kas pakeis aktorę šiuo laikotarpiu. „Domino“ teatro atstovams jis tapo ypač aktualus, nes komedijoje „Vilnius–Dakaras“ vaidina tik du aktoriai, nuo kurių charizmos ir meistriškumo priklauso nemaža dalis spektaklio sėkmės.

„Domino“ teatro kūrybinė grupė labai kruopščiai rinkosi, kas galėtų pakeisti I.Jankauskaitę komedijoje „Vilnius–Dakaras“. Juk renkantis vieną iš dviejų pagrindinių aktorių sėkmingam, populiariam, jau trečią sezoną gyvuojančiam spektakliui kaip niekad svarbu nenuvilti ne tik pjesės autoriaus, bet ir žiūrovų.

„Aušra yra jauna, talentinga ir daugiaplanė aktorė, o šiam spektakliui tai yra be galo naudinga ir tarsi šviežio oro gūsis. Neabejoju, kad duetas su V.Šapranausku bus sėkmingas ir sužibės netikėtomis, naujomis spalvomis“, – teigia „Domino“ teatro vadovas Egidijus Baranauskas.

A.Štukytė yra pažįstama ne tik teatro mėgėjams, bet ir televizijos žiūrovams iš ypatingo populiarumo sulaukusių televizijos humoro laidų „Be tabu“, „Dzin“, „ Myliu.lt“, serialo „Broliai“, meninio lietuviško filmo „Zero II“ ir kt.

„Esu laiminga, kad „Domino“ teatras parodė pasitikėjimą ir pakvietė prisidėti prie vieno iš pačių populiariausių savo komedijų komandos. Man iššūkis, malonumas ir kartu didelė atsakomybė vaidinti spektaklyje, kuriame visą veiksmą kuria tik du žmonės. Labai džiaugiuosi ir galimybe pirmą kartą teatro scenoje dirbti su V.Šapranausku bei spektaklio režisieriumi Kostu Smoriginu. Humoras man – mėgstama ir gerai pažįstama žaidimų aikštelė, tad drąsiai neriu į naują profesinį eksperimentą“, – teigia A.Štukytė.

Pirmą kartą V.Šapranausko ir A.Štukytės duetas komedijoje „Vilnius–Dakaras“ pasirodys Vilniuje rugpjūčio 30 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius