Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Movember“ akcijoje dalyvavę „Feral“ muzikantai pasipuošė ūsais

Lapkričio 1-ąją visi projekto „Feral“ nariai su Edgaru Lubiu priešakyje pirmą kartą gyvenime mėnesiui padėjo skutimosi priemones į šalį. Visą mėnesį muzikantai augino ūsus, taip prisidėdami prie visame pasaulyje vykusio judėjimo „movember“, kuriuo siekiama atkreipti dėmesį į vyrams būdingas vėžio formas bei padrąsinti stipriosios lyties atstovus nedelsti. Pasibaigus akcijai muzikantai Žmonės.lt pristato savo pasiektus rezultatus: įsiamžino su ūsais.
„Feral“ muzikantai pasibaigus „movember“ akcijai
„Feral“ muzikantai pasibaigus „movember“ akcijai / „Ciklopo“ nuotr.

Nuotrauką, kaip „Feral“ muzikantai atrodo pasibaigus akcijai ir užaugus ūsams, galite pamatyti viršuje. Prisiminti, kaip muzikantai atrodė prieš prasidedant akcijai, galite išvydę nuotraukoje apačioje.

„Mums visiems tai – nemažas iššūkis, nes nė vienas neįsivaizduojame, kaip atrodysime su ūsais. Ko gero, būsime šį mėnesį juokingi ne tik sau, bet ir kitiems. Tačiau nusprendėme surizikuoti ir prisidėti prie „movember“ judėjimo, kuris jau plinta po visą pasaulį“, – prieš akciją kalbėjo E.Lubys. Šiandien kaip atrodo su ūsais jis jau žino, su jais ir įsiamžino. 

Mėnesio bėgyje E.Lubys dėl augančių ūsų visai nekompleksavo – nesyk pasirodė viešumoje, lankėsi renginiuose, bendravo su žiniasklaidos atstovais. 

Prieš „Feral“ prisijungiant prie „movember“ judėjimo, garsus fotografas Tomas Kauneckas („Ciklopas“) užfiksavo grupės narius be ūsų. Būtent jis muzikantus įamžino pasibaigus akcijai, kai visi iki vieno jie tapo „ūsuoti“.

Tomo Kaunecko („Ciklopo“) nuotr./Grupės „Feral“ nariai prisijungė prie judėjimo „movember“ augindami ūsus
Tomo Kaunecko („Ciklopo“) nuotr./Grupės „Feral“ nariai prisijungė prie judėjimo „movember“ augindami ūsus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius