Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Musvydaitę-Baranauskienę mesti iššūkį penktokams paskatino vyras ir Rožickas

Šį šeštadienį TV3 visos šeimos pamėgtoje laidoje „Penktokų iššūkis“ dalyvaus trys žavios merginos – šiuo metu Vilniaus dailės akademijoje dizainą studijuojanti manekenė Monika Balionytė, Vilniaus universiteto Tarptautinio verslo mokykloje studijuojantis modelis Oksana Pikul ir žavi, energija trykštanti TV3 sporto žinių vedėja Vlada Musvydaitė.
Vlada Musvydaitė-Baranauskienė
Vlada Musvydaitė-Baranauskienė / TV3 nuotr.

Neseniai dukrytės sulaukusi besišypsanti ir atletiška Vlada prisipažįsta, kad vidurinėje mokytis skatino tėčio pinigai.

„Mokykloje mokiausi gerai tik dėl to, kad tėtis už gerus pažymius man mokėdavo pinigus“, – šypsosi TV3 sporto žinių vedėja.

Mergina prisipažįsta, kad dalyvauti laidoje paskatino vyras ir laidos vedėjas Andrius Rožickas!

„Jau seniau mane Andrius Rožickas kalbino dalyvauti laidoje. Kai apie tai prasitariau vyrui, jis užsidegė tokiu azartu, kad nebeturėjau kur dingti. Tai jo mėgstamiausia laida”, – apie pasiryžimą linksmai avantiūrai pasakoja Vlada.

Žinoma, apie pasiruošimą laidai TV3 sporto žinių vedėja pagalvojo, tačiau, kai atėjo laikas stoti prieš drąsiųjų penktokų klasę, visi klausimai skambėjo daug sunkiau, nei klausantis jų minkštai įsitaisius prie televizoriaus ekrano.

„Na, smagu pabandyti. Prieš tai galvojau ruoštis, ką nors kartotis, bet neturėjau laiko ir pasiklioviau likimu. Tiesa, kol laukiau savo eilės, šiek tiek išgąsdino kitų dalyvių pasirodymai, bet dingi nebuvo kur“, – juokiasi Vlada.

Kokie klausimai teko žaviai ir linksmai TV3 sporto žinių vedėjai? Ar jai pavyko įveikti visus pirmų–penktų klasių klausimus, „Penktokų iššūkio“ žiūrovai sužinos šeštadienį, gruodžio 6 dieną, 17.40 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius