-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Muzikantų vasaros karštinė

Lietuvos žvaigždės pajūryje ne tik atostogauja, bet ir dirba.
Ruslanas Kirilkinas
Ruslanas Kirilkinas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Stanislovas Stavickis-Stano liūdi, kad Lietuvoje vasara tetrunka porą mėnesių, tačiau šis metų laikas jam pats gražiausias, be to, vyras neslepia, kad geriausius prisiminimus jam sukelia būtent vasarą patirti nuotykiai. O štai kai užklumpa karščiai, Stano naudojasi oro kondicionieriumi automobilyje ir namuose, taip pat nepamiršta apsivilkti patogių, lengvų drabužių. „Užjaučiu visus tuos, kurie itin karštomis dienomis dėl kokių nors priežasčių turi dėvėti kostiumą, maža to, juodą“, – sakė Stano.

Ruslano Kondratjevo/„Scanpix“ nuotr./Stano
Stano

Dainų atlikėjas šiuo metu poilsiauja ir dirba Lietuvos pajūryje, tad kitų atostogų neplanuoja. „Kaip tik dabar esu paplūdimyje ir žiūriu į jūrą. Dienomis mėgstu ir pasimaudyti, ir pasideginti. O vakarais daug koncertuoju. Šiemet mano turas vyksta su laidos „Žvaigždžių duetai“ partnere Šorena. Nesitikiu, kad daug užsidirbsiu ir gyvensiu kaip ponas, bet bent jau gerai praleisiu čia laiką“, – kalbėjo dainininkas.

Karšti vasaros orai nenubaido S. Stavickio nuo darbų. Kur kas nedarbingesnis mėnuo atlikėjui yra gruodis – galbūt dėl atėjusios tikros žiemos, sniego, tamsos ir švenčių.

Brangios atostogos

LNK muzikinio šou „Muzikos akademija“ laimėtojas Ruslanas Kirilkinas labai džiaugiasi lietuviška vasara, nes trejus metus Suomijoje gyvenęs vaikinas spėjo pasiilgti mūsiškio pajūrio. Paklaustas, ar nevargina didelis karštis, dainininkas atsakė, kad labai džiaugiasi būtent tokiu oru: ir lietumi, ir karšta saule. „Kiekvienas žmogus turi individualų supratimą, kas jam yra karšta, o kas – šalta, nes daugumai lietuvių blogai, kai karšta, tačiau taip pat negerai, kai aplanko šaltesni orai“, – juokdamasis kalbėjo Ruslanas.

Dainų atlikėjas yra įsitikinęs, kad turint nemažai pinigų galima puikiai pasirūpinti apsauga nuo saulės. „Bent jau man atostogos atsieina gana brangiai, nes norėdamas pasikaitinti saulėje turiu naudoti kremus ir prieš deginimąsi, ir po jo, o kur dar gaivinamosios priemonės. Iš tikrųjų nuo karščio gelbėjuosi paprasčiausiomis priemonėmis. Tik turėk pinigų – ir jokie karščiai nebus baisūs“, – nuotaikingai pasakojo Ruslanas.

Vaikinui labiau patinka maudytis ežere nei jūroje, nes jis nelabai gerai moka plaukti. Dainininkui patinka šokinėti per bangas, bet pasiplaukiojimams renkasi ežerus. „Mėgstu pasideginti, pagulėti paplūdimyje. Gera dabar būti Lietuvos pajūryje ir prisiminti laikus, kai čia leisdavau laiką iki tol, kol apsigyvenau Suomijoje. Dienomis štai deginuosi, o vakarais koncertuoju. Ne paslaptis, kad Lietuvoje muzikantams nėra itin gerų sąlygų, tačiau dar išgyvenu ir džiaugiuosi, kad net per krizę žmonės perka bilietus į koncertus, tad kol kas gyventi galiu“, – pokalbį baigė R. Kirilkinas.

Kaitinant saulei mirksta vandenyje

Laidos „Žalioji akademija“ vedėja ir dainininkė Eva mėgsta šiltas, o ne karštas vasaras. Todėl kai termometro stulpelis pakyla iki 30 laipsnių, moteriai jau būna per karšta. „Kai lauke tvanku ir karšta, aš daug maudausi – tiesiog tupiu vandeny“, – juokdamasi sakė už laidos rubriką apie gyvūnus atsakinga Eva.

Moteris pasakojo, kad vaikystėje su tėvais paplūdimyje praleisdavo visą dieną – nuo ryto iki vakaro, tad jame būsimoji dainininkė ne tik degindavosi ir maudydavosi, bet ir pietaudavo. „Dabar su savo vaikais paplūdimyje praleidžiu ne daugiau kaip dvi tris valandas. Ir tai, nueiname kur nors nusipirkti ledų ar šiaip ką nuveikti. Nebėra taip kaip vaikystėje, kai būdavo smagu kiaurą dieną praleisti prie vandens telkinio“, – kalbėjo dainininkė.

Šią vasarą Eva su vaikais vyks į Palangą, tačiau neatmeta galimybės dar kur nors paatostogauti, galbūt ir pakeliauti. „Nors vasara man gana darbinga, tačiau atrandu laiko atostogoms ir dėl to labai džiaugiuosi“, – sakė naujoje laidoje debiutavusi moteris.

„Scanpix“ nuotr./D.Bilevičiūtei - dar viena netikėta akistata su pareigūnais.
D.Bilevičiūtė

Darbinga net per karščius

Renginių organizatorei, pedagogei ir dainininkei Dainai Bilevičiūtei kur kas smagesni šilti nei tvankūs vasaros orai. „Kaip tik su draugėmis kalbėjau, kad pas mus jau gana karšta, galbūt net per daug. Nors jei laiką leidi gamtoje ar pajūryje, tada, manau, viskas gerai, bet jei esi mieste, kur saulė kepina asfaltą, tada tik ir norisi ištrūkti, papoilsiauti. Kai karšti orai, reikia būti gamtoje, o kaip tik ten, į sodybą, dabar ir važiuoju“, – dėstė Daina.

Net ir šviečiant kaitriai saulei, dainininkė nesėdi namuose – ji mėgsta pasideginti ir pasimaudyti. Paklausta, ar jau atostogauja ar dar tik planuoja atostogas, moteris pasakojo, kad gegužę ji jau atostogavo Tunise, o štai visai neseniai grįžo iš Ispanijos, kur dalyvavo konkurse ir gavo kūrybinių pasiūlymų. Nuo darbų D. Bilevičiūtės karšti orai taip pat neatbaido. Daina jaučiasi darbinga. Beje, šią savaitę ji įrašinėja savo naują dainų albumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius