Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Muzikos akademijos“ dalyvė Deivį statytų ant kėdutės

180 centimetrų ūgio gražuolė nutarė dalyvauti LNK „Muzikos akademijoje“ dėl to, kad, kaip pati sako, mėgsta būti dėmesio centre ir nori išmokti profesionaliai dainuoti.
„Muzikos akademijos“ dalyvė Marija
„Muzikos akademijos“ dalyvė Marija / LNK nuotr.

Garbanei Marijai Silickajai – 20 metų. Ji kilusi iš Radviliškio, šiuo metu Vilniaus kolegijoje studijuoja kultūros vadybą, bus trečiame kurse. Vasarą dirbo batų parduotuvėje konsultante. Jos gyvenimas, kaip ir dar devynių būsimų žvaigždžių, žada labai pasikeisti.

Fortepijonu grojanti, pramoginius šokius šokanti ir vaikus šokti mokanti Marija tiesiog nori išmokti profesionaliai dainuoti. Vaikystėje ji lankė chorą.

„Bet chore nėra individualumo. Kai 40 žmonių dainuoja, niekas į tavo vienos balsą nekreipia dėmesio, – sako Marija. – Niekas taip stipriai su mano balsu nedirbo, kiek aš pati. Na, ir mama dar pakritikuoja, nes yra muzikos mokytoja,“

Marija – prietaringas žmogus. Kad užpildė anketą dalyvauti „Muzikos akademijoje, niekam nesakė, išskyrus mamai.

„Tėčiui ir sesei nesakiau. Esu įsitikinusi: kuo daugiau apie tavo tikslą žinos žmonių, tuo mažiau seksis. O va, kai jau sužinojau, kad patekau į „Muzikos akademiją“, tada jau po Radviliškį pasklido žinia. Žmonės džiaugėsi, sakė „mes balsuosim, ar ką ten reikės daryti, viską padarysim“.

Ne tik šio prietaro – nesakyti apie savo tikslus iš anksto – Marija laikosi.

„Jei išeinant iš namų tenka grįžti, pasižiūriu į veidrodį. Taip pat nelaimę nuveju trimis spjūviais per petį. Ai, dar žinau vieną: negalima laikyti atidaryto tualeto dangčio, nes pinigai išplauks“, – kvatojasi Marija.

Merginos ūgis – 180 centimetrų. Ji aukščiausia iš visų projekto merginų.

„Galėčiau ir su Deiviu kaip Valinskienė padainuoti. Be problemų. Jį ant kėdutės pastatyčiau ir pirmyn“, – humoro nestokoja „Muzikos akademijos“ dalyvė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius